0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Ford Eau D'Ombre Leather

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tom Ford Eau d'Ombre Leather Туалетна вода
Немає у наявності
Новинка
Tom Ford Eau d'Ombre Leather Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Tom Ford Eau d'Ombre Leather



Тема шкіри, одна з найулюбленіших і найбільш вдалих у американського парфумерного бренду Tom Ford, набула нового, хвилюючого і повного спокус звучання в композиції Eau d'Ombre Leather. Тут домінують чарівні ванільні та теплі пряні акорди, що отримали не меншу значимість, ніж центральна тема дорогої, чудово виробленої чорної шкіри. Тварини, пудрові та солодкі акценти роблять звучання парфуму ще більш інтригуючим, колоритним та багатогранним.
Новинка стане чудовим супутником любителів шкіряних парфумів на побаченнях, романтичних прогулянках у подорожах, на вечірках та світських паті. Він чудовий протягом усього холодного сезону – від золотої осені до перших теплих днів весни. Це - ванільно-пряне "Індейське літо" Eau d'Ombre Leather - американський аналог "бабиного літа", неповторної пори тепла, що вислизає, літаючих павутинок, м'якого бурштинового світла та гри тіней, шкіряних курток і стильних замшевих капелюхів.



Історія створення



Вперше ця шикарна композиція з'явилася у 2018 році та стала чудовим подарунком для всіх поціновувачів шкіряних ароматів. Флагманська версія Ombre Leather започаткувала колекцію - зараз це чудове тріо парфумів з різними, вражаючими характерами.
У першому виданні було зроблено яскравий акцент на тваринній шкіряній домінанті, прикрашеній квітковими, пряними та амбровими нюансами. Потім з'явився варіант Parfum – вечірній, насичений осінньо-зимовий аксесуар із деревними, пудровими та тютюновими модальностями.
Нарешті, вересень 2024 року подарував нам м'який шарм Eau d'Ombre Leather, здатний зробити будь-яке ваше побачення романтичним і незабутнім.
Автором усієї трилогії є блискучий майстер Соня Констан (Sonia Constant), проте останнє видання вона створювала у дуеті з Олів'є Гільйотеном (Olivier Gillotin).
Ця композиція ідеально вписується в сучасний мейнстрім американського бренду Tom Ford, який вперше заявив про себе в 2006 році, і на сьогоднішній день зібрав у своєму портфоліо близько 130 чудових видань.
Вся колекція представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Tom Ford Eau d'Ombre Leather можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Таємнича тінь…



Композиція зустрічає вас чудовим пряним стартом ароматного камфарно-бальзамічно-деревного кардамону, зухвалого, потужного, теплого імбиру та запашного солодкувато-пряного коріандру. Така прелюдія стане чудовим тлом для головного акорду домінуючого дуету розкішної дорогої шкіри та хвилюючої, спокусливої ​​тинктури ванілі.
Завершується твір дивовижним акцентом амброфіксу – молекули, спеціально створеної для максимального посилення чуттєвості та імітації солонуватого, теплого анімалістичного аромату натуральної амбри з її непереборною тваринною сексуальністю.
Флакон вражає не менше самого парфуму – стильний та елегантний напівпрозорий чорний фіал прикрашений табличкою зі штучної шкіри, що підкреслює характер парфуму.
Якщо вам імпонують аромати з домінантою шкіри, але завжди хотілося її м'якшого, не агресивного, а спокусливого звучання, ідея купити Tom Ford Eau d'Ombre Leather в інтернет-магазині La Grande буде просто ідеальною!