0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Burberry Goddess Burberry Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Burberry Goddess Intense Парфумована вода
3 946 грн
Новинка
Burberry Goddess Intense Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Burberry Goddess Intense



Вона – природжений лідер, харизматична богиня, якій підвладні навіть леви! Сильна та вільна, ефектна та зухвала – саме такий образ малює приголомшливий парфум Burberry Goddess Intense, нова версія «Богіні» від Барберрі – ікони стилю у найкращих британських традиціях.
Парфум підкорює красою поєднання ванілі та лаванди, які домінують у композиції, ефектно аранжовані з акордами пачулі та дерева, теплих прянощів та бальзамічних тонів.
Прекрасний вибір для тих, хто впевнений у собі – для жінок яскравих, які домагаються свого, досконало володіють мистецтвом бути в центрі уваги і секретами спокуси, - тих, хто здатен вести за собою хоч на край світу будь-кого!
Саме таким бачиться нам образ сучасної богині – її сяйво сліпуче, але не обпікаюче, зачаровує красою, що миттєво дає владу над оточуючими.



Історія створення



«Барберрі» - марка зі сторічними традиціями найвищої якості та бездоганного смаку, заснована в 1856 році Томасом Барберрі, молодим джентльменом, який всього в 21 рік зумів започаткувати бізнес, що став для багатьох поколінь іконою стилю не тільки в Британії та Європі, а й в всьому світі. Він почав з одягу для активного відпочинку, а зробивши собі ім'я, включив у сферу своїх інтересів та парфумерію. Спочатку її головною темою були традиційні для Англії квіткові мотиви, а потім спектр ідей став набагато ширшим.
Так, колекція «Богиня», започаткована в 2023 році, присвячена дуету ванілі та лаванди у всіх їх божественних відтінках.
Обидва видання мають свій характер і темперамент, які ідеально втілила неперевершена Емма Маккей. Прем'єра пройшла блискуче завдяки чудовому рекламному ролику, де головна героїня в компанії рівних їй левиць підкорює вершини пустельних барханів, піднімаючись все вище, до своєї мети - сонця, що сходить.
Автором композиції Burberry Goddess Intense стала талановита Амандін Клер Марі (Amandine Clerc-Marie), парфумер із компанії Firmenich, відома такими чудовими роботами, як Angel Eau de Toilette Mugler, Chloe Eau de Parfum та La Nuit Trésor Lancôme.
Вся колекція парфумів, присвячених божественної жіночої сутності, представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Burberry Goddess Intense та інші бестселери бренду, в колекції якого з 1981 року зібрано вже майже сотню видань: у нас ви знайдете їх за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Прояви свою божественну сутність на повну силу!



Композиція вступає чудовою прохолодою шляхетної лаванди – цей аромат традиційно вважається втіленням аристократизму і гідний істинної богині!
Ніжність її справжньої натури геніально передана цілим спектром відтінків ванілі, чия краса майстерно передана кількома її сортами, серед яких домінують божественний димний бурбонський сорт і вершкова ваніль абсолю, а колориту цьому букету додасть так звана ванільна ікра.
Гарний флакон підкорить вас своїм золотим сонячним кольором, що ідеально передає теплу променисту сутність парфуму.
Ефектний фінальний акорд ставить акцент пачулів з їхньою солодко-пряною чуттєвістю.
Якщо вам імпонує цей сильний, ефектний образ, і роль богині, яка веде за собою навіть левів – це ваше, вам неодмінно варто купити Burberry Goddess Intense в інтернет-магазині La Grande – парфум створений саме для такої блискучої особистості!