0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani Acqua Di Gio Profondo Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

3 050 грн
Новинка
Armani Acqua di Gio Profondo Parfum Парфуми (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Armani Acqua di Gio Profondo Parfum



Нова версія легендарної «Води Джіо» знову підкорює поціновувачів фужерної акватики, яка така бажана і популярна в теплому сезоні!
Модний бренд Armani порадував своїх шанувальників чудовою літньою свіжістю Середземномор'я, його фарбами, запахами та неповторним колоритом, втіленим у композиції Acqua di Gio Profondo Parfum. Вона підкорить вас ефектною красою звучання морських і акватично-солоних, цитрусових та пачулевих, деревних та квіткових, амбрових та пудрових акордів.
Саме цей синій флакон потрібно взяти з собою у відпустку, якщо ви їдете на морське узбережжя. Саме він складе вам бездоганну компанію і тоді, коли ви лише мрієте про це – парфуми немає рівних серед мрійників та романтиків!
Якщо ви знайомі з колекцією Acqua di Gio, ця новинка неодмінно повинна опинитися у вашій колекції – її високо цінують усі любителі морських ароматів із особливим італійським колоритом та шармом!



Історія створення



Парфумерна історія колекції «Води Джіо» почалася в 1996 році, коли засновник бренду надихнув парфумерів Альберто Морільяса, Аннік Менардо і Крістіана Дюссольє на створення однойменного аромату, що став незмінною класикою протягом майже трьох десятиліть і породив числені фланкери, кожен з яких має власний шарм і  характер.
Нині у колекції вже півтора десятки видань, більшу частину яких творчо розвинув великий майстер Альберто Морільяс. У 2020 році він представив шикарний морський парфум Profondo, а в 2024 році бренд подарував нам стильний і емоційний фужерний варіант Armani Acqua di Gio Profondo Parfum. Новинка подана ​​у насиченому, інтенсивному форматі парфумів, що для літнього морського видання просто чудово!
Флакон отримав дуже гарне колірне рішення: градієнтний перехід від туманно-білого до насичено-синього створює ефект серпанку над океаном – адже саме в цьому полягає сенс назва і концепції твору.
Вся колекція "Вод Джіо", присвячена закоханому у відпочинок на Середземномор'ї маестро Джорджіо Армані, представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви легко зможете купити Armani Acqua di Gio Profondo Parfum відразу після прем'єри - і з гарантією справжності.



Глибина океану – і ваших почуттів...



Ім'я парфуму зобов'язує до того, щоб звучання справді було глибоким, ємним, сповненим багатогранних смислів.
Духи стартують хвилею ефектних, солоних та вологих морських нот, сонячні відблиски та соковиті фарби яким дарує цитрусова нота освіжаючих зелених мандаринів.
Жовті кульки мімози подарують вам романтичний, яскравий, радісний настрій, надію на те, що все здійсниться саме так, як ви мріяли.
Завершує враження чуттєвий дует пачулів та лабдануму з їхньою орієнтальною, глибокою сексуальністю та природним магнетизмом.
Якщо вам імпонує морська тематика у парфумерії, вам неодмінно варто купити Armani Acqua di Gio Profondo Parfum в інтернет-магазині La Grande – це одна з найкращих новинок цього напряму у світі сучасної люксової сфери.