0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Xerjoff Quattro Pizzi

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • x

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Xerjoff Quattro Pizzi Парфумована вода
3 154 грн
Новинка
Xerjoff Quattro Pizzi Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Xerjoff Quattro Pizzi



Перед вами справжній скарб Сицилії – чудовий ольфакторний образ найвідомішого старовинного замку в Палермо – символу багатства, розкоші та величі Quattro Pizzi. Цю повну експресії, темпераменту і аристократизму композицію представив італійський парфумерний бренд Xerjoff, що спеціалізується на створенні неймовірно гарних нішових ексклюзивів, що інтригують.
Твір підкорить вас розкішшю відтінків зелені та білих квітів з солодкими та кокосовими, ванільними та тютюновими, м'якими пряними та ромовими акордами.
Це просто чуттєва насолода, побудована на контрастах солодких і гострих нот – ніби трансформація обпалюючих променів полуденного сонця, що змінюються м'якими лагідними дотиками до вашої шкіри після заходу сонця – вони подібні до торкання люблячих губ, що викликають бажання!
Парфум ідеально передає колорит прекрасної епохи, де високе мистецтво химерно перепліталося з гріхом та таємницею – і при цьому залишалося неймовірно прекрасним!



Історія створення



Парфумерна колекція бренду випускається з 2007 року та налічує майже 180 видань. Марка була заснована парфумером та бізнесменом Серджіо Момо, а натхненням для більшості творів є багатогранна, колоритна Італія у всьому її різноманітті.
Новинка 2024 року Xerjoff Quattro Pizzi присвячена пишноті Сицилії. Видання увійшло в колекцію Casamorati, відому неймовірно гарними парфумами – тут налічується майже два десятки флаконів. Ця лінія - данина захоплення старовинним парфумерним домом Клаудіо Касамораті, аромати якого випускалися в Італії з 1888 року.
Автором композиції стала молода та багатообіцяюча парфумер Sofia Bardelli з компанії Technicoflor, яка здобула освіту в Граському інституті парфумерії та відома співпрацею з нішевими брендами.
Шикарний і стильний флакон у біло-блакитних тонах із золотим ковпачком має форму свічки, що горить, і виглядає дуже стильно. Він стане ідеальним подарунком чоловікам та жінкам, закоханим в Італію та її експресію, що виявляється у всьому – від моди до ароматів.
Вся колекція Casamorati представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande: тут ви можете купити Xerjoff Quattro Pizzi з гарантією справжності, а також відкрити для себе й інші видання бренду: ванільно-пудрову Dama Bianca, східно-деревний Bouquet Ideale, орієнтально-пряний Dolce Amalfi.



Яскравий колорит Сицилії



Композиція зустрічає вас незрівнянним зеленим акордом давани, в якому запахи трави та листя органічно поєднуються з деревними, фруктовими та бальзамічними відтінками. Цей калейдоскоп нюансів прикрашає яскравий мікс прянощів - коріандру і рожевого перцю - з п'янким ромом, що розтікається по тілу м'яким запаморочливим теплом.
Потім ви відчуєте вершкову насолоду туберози, ідеально доповнену тропічною чарівністю кокосу – ці ноти символізують насолоду та спокусу.
Фінальний акорд майстерно складений із запашних нот сіна та тютюну, солодощі яким додадуть карамельно-пряні боби тонка.
Якщо вам подобається цей італійський темперамент і його розкіш ідеально гармонує з вашим яскравим характером та образами, вам неодмінно варто купити Xerjoff Quattro Pizzi в інтернет-магазині La Grande!