0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія By Kilian Imperial Tea 2024

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

By Kilian Imperial Tea 2024 Парфумована вода (без клатчу)
Немає у наявності
Новинка

By Kilian Imperial Tea 2024



Цінителі свіжих, тонізуючих ароматів чаю з жасмином отримали від бренду By Kilian дійсно королівський подарунок – бнеймовірний і натуральний фужерний парфум Imperial Tea 2024. Відчуваючи його аромат, ми уявляємо себе на схилі гори, серед чайної плантації, в оточенні квітучих садів на березі моря. Повітря наповнене запахами цитрусів та мускусу, свіжих прянощів та зелені, білих квітів та морських хвиль із хвилюючими пудровими та свіжими нюансами.
Його індигово-синій флакон зі срібною табличкою посилює враження чистоти та елегантності, глибини та аристократичності.
Він стане чудовим статусним подарунком не тільки чоловікам, а й жінкам – людям стильним, харизматичним, неординарним, із бездоганним смаком та тонким розумінням прекрасного.



Історія створення



Новинка трендового американського бренду, яким володіє спадкоємець коньячної імперії Кілліан Хеннесі, вийшла у 2024 році та стала яскравим поповненням свіжою, ефектною колекцією The Fresh. Однак парфумерна історія твору насправді розпочалася на 10 років раніше: версія Imperial Tea 2024 вийшла до ювілею видання Imperial Tea 2014, вперше представленого у східній колекції Asian Tales.
І якщо флагманський варіант складався лише з двох максимально насичених і виразних нот чаю та жасмину, то сучасне видання прикрашене безліччю нових відтінків, вирізняючись більш багатоплановим та цікавим звучанням.
Автором композиції By Kilian Imperial Tea 2024 стала чудовий майстер Calice Becker (Келіс Беккер). Натхненням для парфумера стали враження з подорожі Кілліана Хеннесі, які перетнув океан, щоб зустрітися з великою та давньою чайною культурою Сходу.
Флакон надзвичайно гарний, він має глибокий синій відтінок і в поєднанні з сріблястим кольором декору виглядає надзвичайно аристократично і дорого.
Вся колекція «Свіжість», в якій налічується вже 8 чудових видань, представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви легко зможете купити By Kilian Imperial Tea 2024 у нашому шоу-румі чи на сторінках сайту – незмінно з гарантією справжності!



Руйнуємо стереотипи!



Багато хто впевнений, що свіжий аромат – це пронизливий, різкий запах, здатний розбудити вас і тримати в тонусі весь день. Безперечно, такі парфуми також потрібні та мають своїх шанувальників, але історія зовсім інша.
Це аромат елегантний, вишуканий, він підкорює серця з першого вдиху шармом головної ноти зеленого чаю, прикрашеного тонким цитрусовим ароматом бергамота. Морська тема чудово розкривається нотами  водоростей і зокрема ламінарій.
Романтична лінія композиції блискуче реалізована яскравою нотою жасмину самбак, мереживних білих фрезій та ніжного флердоранжу – квітів апельсинового дерева.
Базою парфуму стали багатогранні деревні тони ветівера та моху з приголомшливими димними та землистими акцентами. Аура найніжнішого білого мускусу малює вам чарівний шлейф, що пробуджує уяву.
Якщо вам імпонує тема свіжості в витонченій східній інтерпретації, вам варто купити By Kilian Imperial Tea 2024 в інтернет-магазині La Grande!