0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Philly & Phill Naughty by Nature

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Philly & Phill Naughty by Nature Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка
Philly & Phill Naughty by Nature Парфумована вода (пробник)
Немає у наявності
Новинка
Philly & Phill Naughty by Nature Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Philly Phill Naughty by Nature



Німецький парфумерний бренд Philly & Phill створив харизматичний парфум для тих, хто йде проти системи – безкомпромісних, незручних, непередбачуваних, не таких, як усі. Композиція Naughty by Nature дозволяє нам зазирнути вглиб своєї особистості та зрозуміти, чому ми непокірні від природи, що нас робить особливими, несхожими на інших, що дає нам сили пливти проти течії. Погодьтеся, це захоплююча подорож!
У цьому дослідженні свого характеру ідеальним супутником буде для вас Naughty by Nature, чия назва інтригує прямо зі старту: «Неслухняний від природи». Ще польше вражає ефектне звучання самого аромату, що поєднав у собі солодкі та фруктові, деревні та пачуливі, мускусні та пудрові, пряні та ванільні акорди – це втілена спокуса!



Історія створення



Парфумерія придумана людьми, щоб виражати себе, і важко вигадати аромат, який краще володів би мистецтвом допомагати розкритися і бути самим собою. Цей запах – немов поцілунок, він сповнений експресії та допомагає відчути всі нюанси вашої натури, створюючи магнетично привабливий образ.
Автором композиції Philly & Phill Naughty by Nature став чудовий сучасний парфумер Крістофер Карбонелл (Christian Carbonnel), відомий вдалою співпрацею з нішевими брендами, у тому числі такими трендовими, як Xerjoff та Zoologist Perfumes.
Гарний флакон створений у шоколадно-коньячних тонах із чудовим градієнтним переходом – чудовий вибір для вражаючого подарунка, який точно пограбується!
Парфуми призначені для жінок і чоловіків, які насолоджуються життям і цінують його чуттєві задоволення, зберігаючи при цьому свою індивідуальність і вміють бути особливими. Вони живуть за своїми правилами, вірять у себе і мають сміливість заявляти про це всьому світу – насамперед завдяки цьому запаморочливому аромату.
Вся колекція цього нового нішевого парфумерного будинку представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Philly & Phill Naughty by Nature можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



"Непокірні від природи" - Naughty by Nature!



Цей солодкий квітково-фруктовий парфум стартує найсмачнішими ягідними нотами: вас спокушають стигла ожина та соковита полуниця, а сонячної тропічної солодощі та пікантної кислинки додадуть їм мандарин та маракуйя. Рожевий перець додасть темпераменти цієї прелюдії!
У «серці» парфуму створена аура ідеального побачення: букет із шикарних троянд та чарівних оксамитово-пудрових фіалок доповнений гурманським шоколадним дуетом какао та ванілі.
Цю тему ідеально продовжує і фінал, де звучить принадна нота праліне на кремово-вершковій базі сандалового дерева і лактонно-солодко-деревної масою. Особливий чуттєвий колорит надає вам шлейф із мускусу та пачулів.
Якщо вам подобаються солодкі, смачні, спокусливі композиції зі свіжими, іскристими фруктовими нотками, віддайте перевагу як вечірній прикрасі саме цій парфумі: варто купити Philly & Phill Naughty by Nature в інтернет-магазині La Grande, - і ви будете насолоджуватися захопленими компліментами!