0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Beso Beach Beso de Fuego

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Beso Beach Beso de Fuego Парфумована вода (тестер)
100ml
5 706 грн
Новинка
Beso Beach Beso de Fuego Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка

Beso Beach Beso de Fuego – палаючий поцілунок вогню!



Молодий та надзвичайно харизматичний іспанський парфумерний бренд Beso Beach представляє свою найяскравішу новинку – Полум'яний Поцілунок Beso de Fuego! Жар пристрастей і розпал емоцій на найромантичнішому іспанському Пляжі Поцілунків Beso Beach чудово переданий експресивними акордами дерева, прянощів та квітів з фужерними та амбровими відтінками.
Парфум присвячений гарячому літньому сезону на Іспанському узбережжі, темпераментному відпочинку, незабутньому і повному запаморочливих вражень, гарячого флірту та поцілунків, що обпалюють. Ви провели цей час у пожежі пристрасті, а потім повертаєтеся до свого звичайного життя і зустрічаєте оксамитовий сезон, будучи наповненими теплими спогадами про недавнє минуле, яке ви хотіли б продовжити нескінченно!
Парфум ідеально підходить для осіннього сезону, який він зігріє своїм темпераментом - чудовий вибір для гарячих ночей з коханими або вечорів з друзями, - для всіх моментів, які будуть наповнені драйвом та вогнем у стосунках.



Історія створення



Парфуми бренду Beso Beach, що в перекладі означає «Пляж Поцілунків», як не дивно, спочатку були задумані не просто як колекція ароматів для поціновувачів ольфакторного мистецтва, а скоріше як альтернативні сувеніри, які туристи, що відпочивають в Іспанії, можуть придбати на згадку про колоритний пляжний відпочинок у цій країні. Такий флакон – куди краще, ніж магнітик, що традиційно купують мандрівники в різних країнах, які відвідали. Аромат здатний знову і знову пробуджувати спогади про місце, де ви були щасливі, і змушувати вас бажати повернутися туди знову.
Ось чому з 2018 року іспанці випускають колекцію Beso Beach, в якій новинка 2024 року Beso de Fuego («Поцілунок полум'я») стала вже десятим виданням – найгарячішим, здатним висвітлити нічну темряву. Автором композиції став сам Альберто Моріллас (Alberto Morillas) – залучення до цього проекту кращих парфумерів світу стало чудовою ідеєю та запорукою його успіху. Вся колекція парфумів-вражень з «Пляжу Поцілунків» доступна не лише в Іспанії, а й в Україні, де вона зібрана в інтернет-магазині La Grande. Тут ви можете купити Beso Beach Beso de Fuego за дуже приємною ціною з гарантією автентичності.



Засвіти цю ніч!



У цьому ароматі гаряча навіть прелюдія: він зустрічає вас спекотними нотами прянощів - запашного кардамону з Гватемали та темпераментним чорним перцем.
У «серці» твору запаморочливий аромат білих квітів жасмину самбак аранжований з нотою смоли олібануму, що відрізняється чудовим лимонним підтоном.
Завершується звучання розкішною деревно. базою, майстерно складеною із смолистих нот кипарису та вірджинського кедра.
Флакон отримав яскравий дизайн у червоному кольорі, що символізує вогонь.
Якщо вам є що згадати про літній відпочинок, і ви хочете додати вогню у свої стосунки й зараз, вам неодмінно варто купити Beso Beach Beso de Fuego в інтернет-магазині La Grande!