0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Beso Beach Beso de Sol

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Beso Beach Beso de Sol Парфумована вода (тестер)
100ml
5 706 грн
Новинка
Beso Beach Beso de Sol Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка

Beso Beach Beso de Sol: поцілунок сонця на шкірі!



Найяскравіші та найсолодші моменти відпочинку на морському узбережжі відображені в композиції Beso Beach Beso de Sol, присвяченій золотим спогадам про сяйво лагідного сонця на щедрому узбережжі Іспанії.
Ця квітково-фруктова парфумована вода втілює всі відтінки насолод, які доступні вам на знаменитому «Пляжі Поцілунків» Beso Beach. Повітря навколо наповнене пахощами фруктів та квітів з пудровими, лактонними, цитрусовими та м'якими пряними відтінками. Насолоджуйтесь цією атмосферою, переймайтеся її чарівністю, запам'ятовуйте кожну щасливу мить, щоб потім відтворити в пам'яті все до найдрібніших подробиць, вдихнувши аромат цього яскравого, наповненого радістю і сонцем флакона.
Він стане вашим ідеальним супутником для теплого сезону, гармоніюючи з експресією і щедрими емоціями, які дарує нам сама природа на цьому мальовничому іспанському березі!



Історія створення



Beso Beach - один з найвідоміших пляжів на узбережжі Середзем'я, де безліч розваг на будь-який смак, чудові краєвиди та лагідне море. Щороку сюди приїжджають туристи з усього світу, щоб насолодитися незабутньою атмосферою, і, звичайно, їм хочеться залишити в пам'яті щасливі дні, купивши сувенір, щоб продовжити задоволення. У 2018 році було вирішено створити лінію парфумерії, яка б стала ідеальною альтернативою звичним «магнітикам», які люди традиційно привозять з подорожей. Адже набагато приємніше мати аромат, здатний відновити в пам'яті всі ваші найкращі миті, прожиті на «Пляжі Поцілунків»!
Колекція поступово поповнюється яскравими новинками, наразі вона налічує вже десять видань.
Автором композиції Beso Beach Beso de Sol стала парфумер з компанії Firmenich - талановита Наталі Лорсон (Nathalie Lorson), відома блискучими роботами, які вона створила для брендів Amouage, Angel Schlesser, Chloé, Dolce&Gabbana, Givenchy, Jil Sander, Lalique, Lanc Marly, Parfums de Marly, Yves Saint Laurent.
Яскравий флакон виконаний у формі циліндра та прикрашений жовтою кришкою, що символізує колір сонця.
Вся колекція парфумів з «Пляжу Поцілунків» представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви можете купити Beso Beach Beso de Sol на сайті або в нашому зручному Київському шоу-румі, де їх можна навіть протестувати!



Наповни себе сонцем до країв!



Фруктова спокуса задає життєрадісний тон аромату з перших миттєвостей знайомства з нотами соковитих стиглих абрикосів та шляхетних цитрусових плодів бергамоту.
У «серці» композиції зібрані оксамитові чари фруктово-замшевого османтусу, оточеного ароматною пудровою хмаринкою, а акцент молекули Helvetolide дарує особливий сонячний колорит цьому парфуму.
Фінальні ноти троянди та герані занурюють нас у атмосферу романтики – адже це саме той настрій, який панує на Пляжі Поцілунків!
Якщо вам не хочеться розлучатися з емоціями іспанського узбережжя ні на мить, вам неодмінно варто купити Beso Beach Beso de Sol в інтернет-магазині La Grande, щоб яскраве сонце південного пляжу зігрівало вас завжди, а вайби узбережжя були в повній гармонії з вашою душею!