0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Beso Beach Beso de Sal

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Beso Beach Beso de Sal Парфумована вода (тестер)
100ml
5 706 грн
Новинка
Beso Beach Beso de Sal Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка

Beso Beach Beso de Sal



Молодий парфумерний бренд із Іспанії представляє нові яскраві моменти літа на одному з найпопулярніших пляжів – Beso Beach! Новинка Beso de Sal присвячена чаклунству солоної морської води, що освіжає, бадьорить і повертає нам енергію життя, подаровану цією потужною стихією нам з любов'ю. Недарма ж назва парфуму перекладається так інтригуюче: Поцілунок солі!
Неповторна аура аромату морського узбережжя ефектно передана вражаючим поєднанням фужерних та цитрусових, морських та мінеральних, деревних, зелених та солоних акордів.
Такий парфум приємно взяти з собою на море – він складе чудову компанію на пляжі та на морській прогулянці на яхті, прикрасить вашу відпустку та стане чудовим спогадом про щасливі дні на мальовничому іспанському узбережжі.
Він ідеально звучить у теплому сезоні: з ранньої весни і до пізньої осені його прохолода і свіжість будуть просто мрією для чоловіків і жінок, які віддають перевагу деревно-акватичним ароматам.



Історія створення



Парфумерна історія бренду розпочалася у 2018 році, коли було випущено перший парфум. Ідеєю творців цієї торгової марки була думка про те, що якщо туристи все одно люблять купувати сувеніри на відпочинку, то нехай ці презенти будуть дійсно пам'ятними! Так з'явилися фірмові парфуми Beso Beach, присвячені наймальовничішим місцям цього пляжного узбережжя та найяскравішим його розвагам. «Пляж Поцілунків» – ось що означає його назва, і воно говорить саме за себе! Зараз у колекції вже десять видань – харизматичних та незабутніх!
Автором композиції Beso Beach Beso de Sal став парфумер-легенда Альберто Моріллас (Alberto Morillas), автор близько 500 парфумів, які отримали світове визнання – звичайно ж, звучання «Солоного поцілунку» вийшло чудовим!
Красивий флакон у формі циліндра має чарівний рожевий відтінок світанку - адже так чудово і незабутньо зустріти схід сонця на пляжі!
Раніше парфумерія Бесо Біч продавалася тільки на однойменному пляжі та в іспанських дьюті-фрі, проте тепер політика компанії змінилася, і чудові стильні та сучасні парфуми стали продаватися по всій Європі. Вся колекція видань представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Beso Beach Beso de Sal та інші новинки цієї марки, а також її більш ранню колекцію за приємною ціною з гарантією справжності.



Запаморочливий солоний поцілунок...



Композиція зустрічає вас соковитим цитрусовим тандемом мандарину та лимона, чия сонячна свіжість гарно підкреслена запашною нотою мускатної шавлії з його квітково-горіхово-трав'яним звучанням.
Яскрава головна тема переплетення морських та мінеральних нот урівноважена зеленим акцентом шисо – трав'янистим, свіжо-пряним.
Завершується поема про стихію моря красою деревних нот із акцентом на смолистому шармі кедра, прикрашеного чуттєвим варіантом мускусу.
Якщо на вас чекає поїздка до моря - сміливо беріть з собою саме цей парфум: ви не помилитеся, адже  варто купити Beso Beach Beso de Sal в інтернет-магазині La Grande - і життя набуде нових, раніше невідомих, відтінків.