0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Akro Infuse Akro

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Akro Infuse Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка
Akro Infuse Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка

Akro Infuse



Чи любите ви чай так, як уміють цінувати його у парфумерному домі Akro? Його фахівці зуміли створити композицію, якою насолодяться не лише поціновувачі цього ароматного напою з тисячолітньою історією, а й усі любителі неординарної, але при цьому незмінно якісної парфумерії. Новинка цього елітарного нішевого бренду, чудова композиція Akro Infuse, наповнить простір навколо фужерними та квітковими, фруктовими та деревними, пряними та цитрусовими, амбровими, лактонними та мускусними вібраціями – ви ніби вдихаєте мікс запашних сортів чаю в одній з тих чайних крамничок, з яких не хочеться йти.
Цей парфум – ваш путівник з чайних ароматів Азії, де цей напій шанують дуже високо, ставлячись до чаювання, як до витонченої церемонії, наповненої глибокими сенсами. Саме так можна сказати і про цю парфумерну композицію – багатопланову та вишукану. Вона дарує одночасно наснагу і умиротворення, допомагаючи розкрити собі сенс життя й глибше зрозуміти і відчути всі його відтінки.



Історія створення



Парфумерна історія бренду розпочалася відносно недавно, у 2018 році – він молодий, сповнений ідей та перспектив. У його потрфоліо вже 14 видань, автором яких став чудовий сучасний парфумер Олів'є Кресп (Olivier Cresp) із компанії Firmenich. Бренд Akro маестро створив особисто, вклавши в нього всю душу, знання та талант. А його заслуги у ольфакторному світі значні – він визнаний одним із найвпливовіших парфумерів світу, співпрацював з найкращими модними брендами планети та створив понад 400 чудових творів, серед яких такі бестселери, як Light Blue Dolce&Gabbana, Noa Cacharel, Angel Mugler, Nina L'Elixir Nina Ricci, Lacoste Pour Femme.
Його нова композиція Akro Infuse вийшла у 2024 році – вона є продовженням колекції людських уподобань та залежностей, і стала своєрідним дослідженням феномену «чаєманії» - нашого захоплення чайними ароматами та приємної залежності від них.
Вся колекція парфумів-адикцій від Акро та його творця Олів'є Креспа в Україні представлена ​​в інтернет-магазині La Grande, де завжди можна купити Akro Infuse та інші найновіші, інтригуючі й багатообіцяючі аромати з гарантією справжності безпосередньо відразу після прем'єри.



Проникнення в секрети чайної церемонії



Парфум стартує дивовижним дуетом шлхетного бергамоту, чиї цитрусово-деревні тони викликають асоціацію з чаєм сорту «Ерл Грей», і дивовижного дерева гуаяк, що відрізняється незвичайним і дуже гарним квітковим відтінком.
Феєрія чайних ароматів зосереджена в «серці» твору, де дуже вдало мікшовані чай мате та чай улун з квітами османтусу, який своїм абрикосово-замшевим звучанням створює неповторний колорит східних чайних крамниць. Підсилює враження букет з білих фрезій та магнолій, що надають навколишній реальності романтичної томності.
Завершальним акордом стали ноти димно-деревного ветівера з гарним гірко-шоколадним підтоном, посиленого магією амброксану з його неповторним теплим і чуттєвим шармом.
Флакон із вмістом кольору зеленого чаю має чудовий сувенір: у подарунок до кожного фіалу обсягом 100 мл пропонується ситечко для заварювання запашного напою.
Якщо ви теж є шанувальником чаю, вам неодмінно варто купити Akro Infuse в інтернет-магазині La Grande - він просто повинен опинитися саме у вашій колекції!