0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Prada Paradoxe Virtual Flower

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Prada Paradoxe Virtual Flower Парфумована вода
2 843 грн
Новинка
Prada Paradoxe Virtual Flower Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Prada Paradoxe Virtual Flower



Модний дім Prada вражає своїми нереально гарними роботами. Черговий «Парадокс», представлений брендом, вже готовий перенести вас в уявний світ, піднісши букет віртуальних квітів – досконалих, бездоганних, ідеальних! Їх аромат передано в запаморочливій композиції Paradoxe Virtual Flower, що наповнює світ світлом і чистотою запаху білих квітів, які дивують своїм мускусним і цитрусовими, пудровими, фужерними та свіжими відтінками.
Якщо ви любите квіткові аромати, новий «Парадокс» вразить вас у саме серце – це квінтесенція уявлення про красу квітів у їхньому первозданному вигляді – таких, якими їх створила природа. Людина лише виявила трохи мистецтва і довела цей витвір до ідеалу, отримавши віртуальні квіти, що виявилися не менш досконалими, ніж натуральні. І оскільки ми проводимо у віртуальному просторі чимало часу, такий букет стане для багатьох у буквальному сенсі переходом на новий рівень!



Історія створення



Парфумерна історія «Парадоксів» від модного дому Прада розпочалася зовсім недавно, у 2022 році – але вже зараз це одна з найуспішніших ароматних ліній бренду.
При цьому в портфоліо Прада з 1990 року вже майже сотня видань, й серед них чимало шедеврів: усі ми знаємо і любимо такі бестселери, як Infusion, Luna Rossa, Prada Candy.
«Парадокси» займають серед них особливе місце, адже вони зуміли зацікавити всіх – як шанувальників модних ароматів, так і суворих критиків серед професіоналів.
Флагман колекції «Парадокс» був створений тріо прекрасних сучасних майстрів - Nadège Le Garlantezec, Antoine Maisondieu та Shyamala Maisondieu – і також побудований насамперед на красі аромату білих квітів, прикрашених цитрусами та ваніллю. Слідом за ним у 2023 вийшла версія з незвичайними мохистими нотами і ще більш вираженою ванільною насолодою. Нарешті, трилогію продовжила новинка Virtual Flower, яка відрізняється більшою стриманістю та лаконічністю: у ній немає зайвої солодощі, зате неймовірно багато елегантності.
Родзинкою видання «Віртуальні квіти» став той факт, що при його створенні було використано штучний інтелект, що й дозволило досягти такої досконалості та чистоти звучання, а також визначило назву твору.
Вся колекція «Парадоксів» та інші шедеври цього парфумерного будинку представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Prada Paradoxe Virtual Flower та інші ефектні новинки світової парфумерії з гарантією справжності – відразу ж після прем'єри!



Virtual Flower - квітковий ідеал від "Прада!"



Композиція зустрічає нас соковитою свіжістю тонізуючих цитрусових часточок бергамота – символу витонченого аристократизму.
У «серці» твору панують білі вишукані неролі і пахне запаморочливий романтичний жасмин.
Завершують враження ефектні ноти мускусу та амбрети, що малюють за вашою спиною неймовірно гарний та чуттєвий шлейф.
Флакон незвичайної трикутної форми з фірмовим логотипом Прада повторює обриси перших двох варіацій, але набув набагато світлішого відтінку, що відображає повітряно-мускусний характер звучання.
Якщо ви любите квіткові аромати та хочете розширити можливості свого сприйняття за допомогою штучного інтелекту, вам неодмінно варто купити Prada Paradoxe Virtual Flower в інтернет-магазині La Grande!