0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lorenzo Pazzaglia Sun-Gria

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

8 131 грн
Новинка
Lorenzo Pazzaglia Sun-gria Духи (тестер)
50ml
7 705 грн
Новинка

Lorenzo Pazzaglia Sun-gria: відсвяткуй це літо!



Парфумерія від Lorenzo Pazzaglia – це завжди радість та оптимізм, сонячні емоції, що б'ють через край. Новинка Sun-gria – це квінтесенція літа, його яскравих розслаблюючих вечірок, що п'янить і наповнює щастям парфумована вода, присвячена найсмачнішому іспанському коктейлю Сангрія, який готують на основі ароматного червоного вина з додаванням соковитих фруктів – апельсинів та мандаринів, яблук та персиків, чорної смородини і малини, щедро приправлених прянощами, ваніллю, лікером або бренді, а головне – сонцем та відмінним настроєм!
Це – найкращий вибір для літніх вечірок, аромат, що дарує позитив, розкутість, впевненість у своїй чарівності. Проведіть це літо так, як мріяли: фліртуйте, сяйте, смійтеся, святкуйте, діліться емоціями з друзями та коханими – насолоджуйтесь цим прекрасним життям, його яскравими фарбами та неповторними враженнями!



Історія створення



Перші парфуми від Лоренцо Паццалья, італійського парфумера та дизайнера, з'явилися у 2015 році. Зараз у портфоліо бренду вже понад 25 ароматів, і всі вони відрізняються експресією та позитивом. Щорічні прем'єри його новинок на міланській виставці нішевої парфумерії Esxence – це справжнє свято як для відвідувачів ефектного стенду, так і його привітних, завжди усміхнених господарів.
Новинка Sun-gria була презентована в 2024 році і миттєво стала хітом літнього сезону, зачарувавши всіх своїм п'янким оксамитовим шармом - винно-фруктовим, запашним і неймовірно сонячним: саме лагідне тепло відчувається в ньому в першу чергу. Автором композиції став особисто творець бренду Lorenzo Pazzaglia, і треба сказати, цьому майстру чудово вдаються саме літні бестселери: видання минулого сезону, Summer Hammer, також стало подією та привернуло увагу всієї модної публіки – завсідників клубів та дискотек по всій Європі.
Вся колекція парфумів чудового італійського бренду Лоренцо Паццалья доступна не тільки в Італії, але і в Україні: тут вона представлена ​​в інтернет-магазині La Grande, де купити Lorenzo Pazzaglia Sun-gria можна буквально за пару хвилин, оформивши ваше замовлення та доставку онлайн будь-яким зручним. вам способом - і обов'язково з гарантією справжності.



Сонце у келиху вина!



Як і обіцяє нам назва, перші ж ноти дарують яскраві враження, наповнюючи соковитим міксом цитрусів: солодких червоних апельсинів, сонячних мандаринів та італійського бергамоту, приправлених пряним драйвом імбиру та кориці, рожевого перцю та гвоздики, а також освіжаючим нюансом хелених нот.
Головна тема розгортається в «серці» твору, де ви сп'янієте від запаморочливого коктейлю із фруктів: ароматного винограду та запашної чорної смородини, стиглих персиків та солодкої малини, соковитих яблук і, звичайно ж, головного інгредієнта – червоного вина! Особливий колорит до цієї феєрії вносять пряний кардамон і шикарна турецька троянда, що дарує аромату бархатистість своїх пелюсток.
Завершується враження солодким дивом фірмової ванілі Лоренцо Паццалья, гармонійно доповненої коричневим тростинним цукром, карамельно-пряними бобами тонка, солодкою смолою бензоїну та колоритними пачулями на теплій деревній базі з вершкового сандалу, смолистого кедра та запашної берези. Всю цю пишноту огортає чуттєвий шлейф з амбри та мускусу - сексуальних афродизіаків.
Якщо вам імпонує цей запаморочливий, зухвалий, радісний літній коктейль запахів, емоцій та вражень, вам неодмінно варто купити Lorenzo Pazzaglia Sun-gria в інтернет-магазині La Grande – він просто має стати вашим відкриттям літа!