0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Creed Queen of Silk

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Creed Queen of Silk Парфумована вода
222 грн
Новинка
Creed Queen of Silk Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Creed Queen of Silk: відчуй себе обраною!



Модний дім Creed – визнаний експерт у питаннях розкоші, і чи ж йому не знати, які прикраси подобають королеві, якщо протягом більше двох з половиною століть він постачає королівським дворам Європи аромати, гідні лише обраних, а також іменні парфуми для монархів, політиків, правителів держав. Доторкнутися до цього світу еліти дозволить вам шовкове чаклунство композиції Queen of Silk,  що наповнює простір аурою східної розкоші, що переливається відблисками квітів і фруктів, смол і мускусу, ванілі та дерева.
Розправте плечі, гордо випряміть голову, посміхніться своєю сліпучою посмішкою і ступайте так, ніби йдете по мармурових сходах палацу - ви дійсно королева з шовковим шлейфом аромату, що струмує слідом, який змусить оточуючих завмерти від захоплення!



Історія створення



Вперше бренд Крід став відомий у 1760, коли британський майстер Джеймс Генрі Крід відкрив для лондонської знаті ательє з пошиття аксесуарів для верхової їзди. Парфумерна історія бренду почалася трохи згодом: перший аромат був представлений у 1781 році, а на початку 19 століття родина Крід отримала звання офіційного постачальника королівських сімей Франції, Британії, Іспанії.
Автором композиції Creed Queen of Silk став Ервін Крід, представник сьомого покоління спадкових парфумерів цієї родини. Разом із батьком, Олів'є Крідом, вони керують брендом у наші дні.
Гарний флакон класичної форми з гербовою емблемою старовинного дому Крід придбав у цьому виданні чудовий фіалковий відтінок, що ідеально втілює східну розкіш, м'якість і жіночність композиції з такою романтичною та чуттєвою назвою – «Шовкова королева»!
Вся колекція ароматів від бренду Крід представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де новинки з'являються першими, а класика – лише найкраща! Справжніми шедеврами марки Крід вважаються такі парфуми, як Aventus, Silver Mountain Water, Acqua Fiorentina, Green Irish Tweed.
Ви можете стати володарем чудової новинки, створеної чудовими майстрами, та купити Creed Queen of Silk з гарантією справжності та оформити замовлення зі зручною для вас доставкою – або ж познайомитися з ароматом особисто у нашому київському шоу-румі!



Королева Шовка!



Композиція підкорить вас солодким, запаморочливим ароматом магнолій та шикарного османтусу з його унікальними відтінками замші, абрикосів та сухофруктів. Цей дует ідеально втілює собою колорит Сходу, проте кульмінації композиція досягає у своєму серцевому акорді, де в химерному міксі з'єдналися ноти чарівних кремових квітів туберози, солодко-пряних пачулів, соковитих тропічних плодів маракуйї і глибокої, насиченої - Символу орієнтального шику.
Багатством відтінків захоплює і багатогранний фінал, де ароматна ваніль з Мадагаскару аранжована з приголомшливою нотою амброксану з його пряними, теплими, коньячно-фруктовими переливами, гарно доповненими чудовими смолами мирри та ладану, що надають вашому образу містичну таємничість. Елегантна база з кедрового дерева дарує звучанню глибину, що умиротворює.
Якщо вам імпонує така дивовижна східна плавність звучання аромату, рекомендуємо купити Creed Queen of Silk в інтернет-магазині La Grande, щоб насолодитися ефектом на побаченнях та святах, де ви справді зможете відчути себе справжньою королевою!