0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani Acqua Di Gioia Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armani Acqua di Gioia Intense Парфумована вода
3 905 грн
Новинка
Armani Acqua di Gioia Intense Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Armani Acqua di Gioia Intense



Пориньте з головою у чудову прохолоду та свіжість водного світу Armani Acqua di Gioia, насолоджуючись новою версією безтурботної літньої радості, втіленої в ароматі Intense! Безмежне море, нескінченна свобода, іскристий оптимізм людей навколо – саме така атмосфера оточує кожного, хто відкрив для себе чарівний світ Середземномор'я!
Вас підкорять цитрусові та свіжі, квіткові та мускусні, фруктові та деревні переливи цього парфуму, подібного до живої води, здатної вдихнути світлу енергію у кожного, хто пригорнеться до її витоку.
Все навколо сприяє тому, щоб насолоджуватися красою нашого неповторного життя: навіть флакон дивовижного бірюзового відтінку точно повторює приголомшливий колорит тутешніх вод, заради яких тисячі туристів приїжджають щороку на узбережжя, недарма назване Лазурним.



Історія створення



Колекція Acqua di Gioia вперше була представлена ​​модним брендом Джорджіо Армані у 2010 році, коли вийшов її чудовий однойменний флагман. Він є парним виданням до іншого ефектного хіту цього парфумерного бренду – чоловічого аромату Acqua di Gio, що підкорив світ у 1995. Він став символом епохи, і цілих два покоління виросли на цьому свіжому водному ароматі, що став одним з головних трендів Міленіуму.
Зараз у жіночій колекції «Вод Джіо» вже півтора десятки видань, у чоловічій – стільки ж, адже практично щороку до кожного літнього сезону вони виходять блискучою парою, задаючи тенденції всьому узбережжю Середземного моря, колориту якого і присвячені ці парфуми.
Головною темою композиції Armani Acqua di Gioia Intense, представленої в 2024 році, стали червоні апельсини - італійські цитруси, наповнені насолодою і одночасно приємною гіркуватістю.
Дивовижний флакон у формі бірюзової округлої краплі одним своїм виглядом нагадує вам про чарівні дні в одному з наймальовничіших куточків світу.
Вся колекція "Води Джіо" представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Armani Acqua di Gioia Intense за демократичною ціною та з гарантією справжності.



Середземноморський бриз, наповнений ароматом квітів...



Радісний настрій ви відчуєте з перших миттєвостей, тільки-но вдихнувши перші ноти аромату, що наповнюють простір іскристою сонячною насолодою південних італійських цитрусів і червоних фруктів.
Романтична хмара квіткового аромату солодкою вуаллю огортає вас, щойно вступає акорд «серця», де в чарівному дуеті з'єдналися хвилюючі, жіночні дамаські троянди та запаморочливий жасмин – свідок найкрасивіших курортних романів.
Розкішна деревна база огорнута серпанком мускусу, що створює за вашою спиною чарівний чуттєвий шлейф, що збирає безліч компліментів.
Якщо вам подобаються аромати Італійської Рів'єри і ви на одній хвилі з їхньою красою та вібраціями, вам неодмінно варто купити Armani Acqua di Gioia Intense в інтернет-магазині La Grande, щоб нескінченно насолоджуватися спогадами чи мріями!