0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Shaik Amber Kroud

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Shaik Amber Kroud Парфумована вода
80ml
9 678 грн
Новинка
Shaik Amber Kroud Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Shaik Amber Kroud



Перед вами справжній скарб, створений в одній із найбагатших країн світу – Бахрейні, чиї традиції складання пахощів сягають корінням у давнину і налічують століття. Парфумерний бренд Shaik створений у 21 столітті, але його секрети отримані ще від перських мудреців, які мали таємні знання – вони вміли створювати такі аромати, що мали дійсно магічну силу. Amber Kroud – один із них, це справжня симфонія, присвячена розкоші Сходу, написана чудовими акордами фруктів та спецій, квітів та смол, дерева та шкіри.
П'янкий аромат паморочить голову і пробуджує чуттєві бажання, він сприяє насолоді розкішшю і запрошує у світ гедоністичних задоволень. Ця парфумерна коштовність призначена сильній статі – саме на чоловічій шкірі вона розкривається у всій повноті свого спектру. Такий парфум гідний навіть короля Бахрейну – і він може увійти до вашої колекції, прикрасивши та ставши її справжньою перлиною!



Історія створення



Парфумерна історія бренду розпочалася відносно нещодавно: вперше він представив свої аромати у 2007 році. Нові парфуми з'являються нечасто, зате кожен із них – просто витвір мистецтва, як парфумерного, так і дизайнерського.
Першим став приголомшливий східно-квітковий парфум Khunja з ванільними, пудровими та мускусними відтінками, поміщений у флакон у формі традиційного східного кинджала, прикрашеного дорогоцінними самоцвітами в оправі з металу з гарним карбуванням – це просто щось неймовірне! У 2008 увійшли до колекції також розкішні деревні парфуми – жіночий мускусно-фруктовий Chic Shaik №30 та чоловічий фужерний №70.
Потім колекція поповнилася в 2013 році, коли були представлені три нові скарби: королівський аромат Opulent Shaik Classic No 77 орієнтального напряму, ефектний вдовий амброво-пряний Opulent Shaik Gold Edition for Men і по-справжньому вражаючий флорієнтальний Opulent Shaik Gold Edition for Women.
Зараз у портфоліо марки вже 13 ароматів – композиція Shaik Amber Kroud поповнила її у 2024 році. Вся колекція парфумерії цього унікального бренду з Бахрейну представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви вже маєте можливість купити Shaik Amber Kroud, адже найяскравіші та найефектніші новинки сучасного парфумерного ринку з'являються у нас серед перших – і неодмінно з гарантією справжності.



Бурштинова корона, гідна шейха!



Композиція відкривається шикарною прелюдією, в якій злилися воєдино мотиви принадних фруктів і харизматичних прянощів: тут ноти манго і чорної смородини, що уособлюють спокусу, доповнені експресивним східним спецієвим акцентом.
У «серці» твору зібрано запаморочливий квітковий букет з найчарівніших нот – троянди та жасмину, що передають атмосферу розкішного східного саду, що сприяє романтичним моментам і чуттєвим задоволенням.
Завершує враження незрівнянна база, де поєдналися деревні ноти з багатими відтінками шкіри, чуттєвим магнетизмом мускусу, солодкою спокусою ванілі, смолистим шармом бензоїну та ладану.
Якщо вам імпонує ця східна симфонія розкоші, вам неодмінно варто купити Shaik Amber Kroud в інтернет-магазині La Grande – парфум стане справжнім скарбом у вашій колекції чи незабутнім подарунком!