0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Guerlain L'Homme Ideal Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

100ml
4 745 грн
Новинка
Guerlain L'Homme Ideal Parfum Парфуми (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Guerlain L'Homme Ideal Parfum



Ваш ідеал мужності тепер має парфумерне втілення, і це – французький шик аромату Guerlain L'Homme Ideal Parfum! Він просто неймовірно гарний: поєднання мигдальних і фруктових, шкіряних і мускусних акордів звучить розкішно і викликає бажання володіти ним будь-що-будь!
Це – ідеальний супутник ваших вечорів осінньо-зимового сезону, що найбільш запам'ятовуються: огортаючий теплом, м'який, шикарний, респектабельний – цей аромат звучить дуже дорого і підкреслює ваше вміння смакувати життя з особливою насолодою!
Такий же чудовий і флакон: класичний лаконічний квадрат немов світиться зсередини карамельно-медовим світлом відтінку коньяку - і сам парфум усередині такий же п'янкий і чарівний. Важко уявити собі щось краще, ніж цей запах, який огорне вас у моменти найвищого блаженства – дозвольте ж собі опанувати цей скарб!



Історія створення



Парфумерна колекція Guerlain L'Homme Ideal була вперше презентована у 2014 році, коли знаменитий парфумер Тьєррі Вассер, головний парфумер будинку Герлен, представив цей новий аромат, який став флагманом для нового напряму – парфума для чоловіка, який справді бездоганний! Колекція швидко поповнилася новими фланкерами – наразі їх налічується вже дев'ять. Ідеальна особистість багатогранна - і всі її відтінки розкриваються парфумами з різних боків!
Автором нової версії – чудової східно-деревної композиції Guerlain L'Homme Ideal Parfum стала талановита Дельфін Джелк, випускниця Інституту Парфумерії у Грасі, яка працює у престижній компанії з виробництва духів Drom. Вона презентувала свою роботу до десятирічного ювілею випуску флагмана колекції. Від першої версії Parfum відрізняється більшою насиченістю, чудовою лікерною нотою Амаретто, що розвинула традиційну мигдальну тему, і чуттєвим акцентом, створеним за допомогою мускусу та почулі, що робить парфум класичним вечірнім ароматом для особливих подій. Новинка зберегла багату шкіряну базу, все ще залишаючись респектабельною та шикарною, і вже отримала неймовірно високі бали на порталі поціновувачів парфумерії всього світу – Fragrantica.
Вся колекція «Ідеальний чоловік» за версією Герлен представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви вже купили Guerlain L'Homme Ideal Parfum з гарантією справжності, адже всі світові новинки з'являються у нас в першу чергу!



Мій герой – Guerlain L'Homme Ideal Parfum!



Твір стартує дивовижним міксом п'янкого амаретто, мигдальним теплом, що розливається по тілу, гарячим подихом спецій, що підкреслює ваш темперамент, і стильною нотою цитрусового бергамота, що акцентує шляхетність вашого характеру.
Розвиваючись, парфум розкриває своє «серце», де панує мужня розкіш шкіряного акорду, прикрашена витонченим романтизмом неролі та сексуальною привабливістю почуттів.
Завершується феєрія багатоплановою деревною базою кремово-вершкового сандала та димного ветивера, аранжованих з чарівними смолистими тонами ладанника та магнетичним тяжінням мускусу.
Хочете відчути себе ідеалом – тим, хто викликає захоплення та бажання наслідувати? Вам варто купити Guerlain L'Homme Ideal Parfum в інтернет-магазині La Grande!