0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Jean Paul Gaultier Le Beau Paradise Garden

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Jean Paul Gaultier Le Beau Paradise Garden Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка
Jean Paul Gaultier Le Beau Paradise Garden Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Jean Paul Gaultier Le Beau Paradise Garden



Це флакон неодмінно має стати вашим! Дизайн – ефектна провокація, яка привертає увагу, але головне – всередині: привабливий тропічний аромат ідеально підходить для літнього відпочинку та вдалих побачень! Композиція Jean Paul Gaultier Le Beau Paradise Garden хвилює і притягує до себе, немов заборонений плід, спокушаючи чарівними відтінками аромату зелені та кокосу, солодощі та акватики, ванілі та дерева, фруктів та теплих прянощів.
Нота інжиру пікантно натякає на той самий лист фігового дерева, який став біблійною історією, а прикраса флакона лише підтверджує наш здогад: усередині – справжній любовний еліксир, здатний зробити вас просто неймовірним.
Це задоволення коштує Раю!



Історія створення



Колекція Le Beau вперше була презентована домом моди Jean Paul Gaultier у 2019 році. Вона є логічним продовженням знаменитої лінії Le Male Collection, початок якої було покладено величним кутюр'є в 1995 році. Більше того, саме Жан Поль Готьє належить ідея оформлення флакона у вигляді чоловічого торсу з ідеальними пропорціями – втілений ідеал, про який мріють усі! Назва колекції – «Красавчик» (а саме так перекладається Le Beau) чудово передає суть цих парфумів – ефектних, стильних, гламурних, епатажних – якраз у стилі інтригуючого Жан-Поля Готьє!
Парфуми чоловічої колекції перегукуються з аналогічною жіночою La Belle, оформленою у вигляді спокусливих жіночих силуетів.
Новинка Jean Paul Gaultier Le Beau Paradise Garden, представлена ​​в 2024 році, також вийшла в парі з версією для прекрасної статі, обидва видання присвячені Райському Саду - довершеному, запашному, повному спокус!
Автором обох творів став блискучий сучасний майстер Квентін Біш, який прославився такими шикарними роботами, як Delina Parfums de Marly, Nomade Chloe, Fleur Narcotique Ex Nihilo та Ganymede Marc-Antoine Barrois. Він постійно співпрацює з брендом Готьє і створив для нього понад два десятки парфумів.
Приголомшливий флакон виконаний у формі чоловічої фігури бездоганної форми, прикрашеної лише виконаним у бісерній техніці виноградним листям у найбільш пікантному місці - вони є родзинкою нової чоловічої колекції Готьє.
Нова лінія «Райський сад» для Нього та для Неї представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Jean Paul Gaultier Le Beau Paradise Garden ви можете за приємною ціною з гарантією справжності.



Головна спокуса Раю…



Перші ноти композиції вражають своєю яскравою свіжістю та прохолодою. Ефект створюється завдяки насиченим зеленим та водяним нотам, приправленим запашними листочками м'яти та пряною харизмою імбиру.
У серці парфуму ви будете зачаровані фірмовою нотою кокосу, характерною для даної колекції. Родзинкою став акцент інжиру, чия східна фруктова насолода несподівано аранжована з пікантною нотою солі.
Завершується твір кремово-вершковим акордом сандалового дерева, чий шарм ефектно підкреслений корично-мигдально-вишневою насолодою бобів тонка.
Якщо ви шукаєте аромат втраченого раю, що манить і хвилює, здатний зробити вас чарівним, вам неодмінно варто купити Jean Paul Gaultier Le Beau Paradise Garden в інтернет-магазині La Grande!