0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Ford Neroli Portofino Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

50ml
7 108 грн
Новинка
Tom Ford Neroli Portofino Parfum Парфуми (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Tom Ford Neroli Portofino Parfum



Одне з найкрасивіших італійських міст та середземноморських курортів – мальовничий Портофіно, який спускається з високих зелених схилів до моря неймовірної синяви. Колір неба не менш гарний, але особливого колориту надають різнокольорові будинки, що створюють неповторну картину, яку ви не забудете, побачивши хоча б раз. Ви мріятимете повернутися сюди знову і знову, і модний бренд Tom Ford знає, як зробити реальністю цю фантазію. Варто вдихнути аромат композиції Neroli Portofino Parfum – і ви неначе опиняєтеся там, де залишилося ваше серце: вас огортає аромат цитрусів та білих квітів, свіжих прянощів та фужерних нот.
Бірюзового відтінку флакон у версії Парфам отримав золоту табличку і виглядає стильно та шикарно: отримати його у свою колекцію – справжня насолода, як і незабутній візит до Портофіно!



Історія створення



Парфумерна історія колекції, присвяченої Портофіно, розпочалася у 2011 році. Вона увійшла до легендарної лінійки Private Blend і стала однією з найяскравіших її частин – найкращим вибором для ідеального літа біля моря. Зараз у ній налічується 12 творів усіх відтінків моря та неба – ви напевно знайдете тут найулюбленіший і найбажаніший! Ця колекція – немов подорож по найкрасивіших містах узбережжя: Позітано та Альмафі, Коста Аззура (Лазурний Берег) і, звичайно ж, незабутній Потофіно! Головними мотивами ароматів стали саме ті скарби, заради яких тисячі туристів прагнуть щороку приїхати сюди: аромати мандаринів, квітучих цитрусових гаїв, свіжого морського бризу і солоних хвиль.
Автором композиції Tom Ford Neroli Portofino Parfum став чудовий сучасний майстер Rodrigo Flores-Roux (Родріго Флорес-Ру), старший парфумер компанії Givaudan. Головна тема, що надихнула його – аромат неролі, чудовий мікс запахів квітів, листя та молодих пагонів апельсинових дерев, які вдосталь ростуть тут, роблячи аромат повітря в Портофіно просто унікальним.
Вся Private Blend Portofino Collection представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Tom Ford Neroli Portofino Parfum ви можете за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Неповторна аура Портофіно



Композиція іскриться та переливається сонячними відблисками цитрусів – солодких мандаринів, гострих лимонів з їхньою пікантною кислинкою, гірких апельсинів та плодів бергамоту. Всі дари цієї щедрої землі перед вами – просто насолоджуйтесь їхньою прохолодою та відчуттям свіжості.
У «серце» багатогранної композиції випромінює красу букет білих витончених квітів: аристократичних неролі, п'янкого жасмину і ніжного, запаморочливого пітоспоруму, аранжованих з пряним ароматом мускатної шавлії. Нотка sylkolide вносить сюди трав'янисту бархатистість, а фінальний дует амбри та мускусу – теплу, хвилюючу чуттєвість.

Якщо вам імпонує цей дивовижний колорит італійського Лазурного Берега та одного з найпрекрасніших його містечок – Портофіно, вам неодмінно варто купити Tom Ford Neroli Portofino Parfum в інтернет-магазині La Grande – і насолоджуватися цією аурою нескінченно!