0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Stefano Ricci Paris Stefano Ricci

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Stefano Ricci Paris Парфумована вода
100
15 467 грн
Новинка
Stefano Ricci Paris Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Stefano Ricci Paris – мрії здійснюються!



Париж, згідно з дослідженням журналу Forbes, увійшов до дюжини найкрасивіших міст планети, і це справді так! Прекрасна архітектура, створювана століттями, неймовірно гарні палацові та паркові ансамблі, мальовнича Сена з її романтичними корабликами, дорогі ексклюзивні ресторани, фешенебельні магазини та бутіки найвідоміших брендів світу, і, звичайно ж, неймовірна Ейфелева Вежа, що втілює колорит французької столиці - про все це нагадає вам цей неймовірний аромат...
Парфум зачаровує красою звучання своїх деревних та фужерних, квіткових, мускусних та смолистих акордів. Він стане ідеальним фоном для романтичної подорожі з коханою у місто вашої мрії або ж для захоплюючого відпочинку у найпрестижніших місцях столиці Франції. 
Незвичайний флакон своєю формою нагадує футуристичне вікно у світ, який ви хочете відкрити для себе, і у випадку з Stefano Ricci Paris – це портал до Франції у всій її пишноті!



Історія створення



Парфум «Париж» є частиною колекції ароматів-подорожей, які представив один із найпрестижніших і найреспектабельніших модних будинків світу – італійський бренд Стефано Річчі, одяг та аксесуари якого є мірилом успіху, смаку та елегантності з 1972 року. У лінію увійшли також інші видання, присвячені найцікавішим куточкам світу: Лондон і Луксор, Лас-Вегас і Майамі, Нью-Йорк і Флоренція – вирушайте куди завгодно, не забувши прихопити з собою флакон, здатний подарувати вам насолоду від неповторної аури та колориту цих міст.
Це – ніби ваша перепустка у світ обраних, адже марка Стефано Річчі – втілення розкоші та достатку, а скласти свій гардероб із костюмів, сорочок та краваток цього бренду можуть дозволити собі лише небагато обраних, які досягли вершин успіху. Постійними клієнтами Річчі є такі селебрітіз, як Бред Пітт і Роберт де Ніро, Еммануель Макрон і Клайв Оуен, ось чому будь-який аксесуар з цим ім'ям стане свідченням вашої приналежності до «елітного клубу» тих, чиє життя, безперечно, вдалося.
Вся колекція парфумерії від цього італійського будинку моди представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви зможете легко купити Stefano Ricci Paris з гарантією справжності, навіть не вирушаючи у далекі мандри.



О, Париж!



Уявити себе в самому серці Франції дозволить вам запаморочливий аромат прелюдії, де химерно поєдналися ладан і троянда: це візит до Нотр-Дам де Парі, якому присвячений знаменитий роман Віктора Гюго, чудовий і драматичний.
Далі ви відправитеся в Лувр, захоплюючись його унікальною атмосферою краси та розкоші, втіленої нотами незрівнянних граських троянд, що з'єднали з благородним деревом кедра та багатогранністю ветівера з його димними, деревними та землистими напівтонами.
Завершує нашу подорож чудовий і величний Версаль з його чуттєвою аурою і воістину королівською розкішшю, переданою акордом сексуального мускусу, глибокого і потужного удового дерева в чарівному серпанку таємничого ладану.
Якщо вам хочеться відчути себе справжнім французом, варто купити Stefano Ricci Paris в інтернет-магазині La Grande!