0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Stefano Ricci New York Stefano Ricci

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Stefano Ricci New York Парфумована вода
100ml
15 467 грн
Новинка
Stefano Ricci New York Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Stefano Ricci New York



Парфум Stefano Ricci New York служить ідеальною ілюстрацією до легендарної пісні великого Френка Сінатри, що звучить в однойменному фільмі великого Мартіна Скорсезе. Саме в цьому блискучому світі живе багато шанувальників бренду Стефано Річчі – адже мало хто може дозволити собі цю розкіш!
Гарний флакон незвичайної форми має отвір посередині корпусу, що символізує вікно в новий світ, цього разу - світ нью-йоркських рекламних вогнів, швидкостей і ритмів.
Цей простір розкривається для вас ароматами квітів та дерева, прянощів та шкіри. Це – осередок розкоші та динаміки, великих можливостей та яскравих шансів. Світ справжніх чоловіків, наповнений амбіціями, драйвом – і нагородами за харизматичність, завзятість та наполегливість, уміння ставити високі цілі та блискуче їх досягати!



Історія створення



Парфумерна історія італійського бренду Стефано Річчі розпочалася порівняно недавно: у 2016 році респектабельний та шановний модний дім з Флоренції вирішив розширити свою luxury-імперію та доповнити її гідною свого рівня парфумерією. А, треба сказати, цей рівень неймовірний: з 1972 року засновник марки Стефано Річчі випускає краватки, які є одними з найдорожчих і найпрестижніших у світі, а також костюми. Сорочки та ремені – повний чоловічий гардероб преміум-класу. У Річчі одягаються зірки першої величини: Роберт де Ніро, Квентін Тарантіно і навіть Сільвіо Берлусконі, а також багато інших знаменитостей - багато років його віддані клієнти.
При цьому бренд зі світовою популярністю є типовим італійським сімейним підприємством: успадкувавши пару звичайних швейних майстерень, Стефано Річчі спочатку створив виробництво краваток, а потім за допомогою двох синів Нікколо (генерального директора) та Філіппо (креативного директора) – розширив свої володіння по всьому світу.
Парфумерна колекція бренду включає кілька ліній, і однією з найпрестижніших є колекція парфумів, присвячених найбільшим містам нашої планети. 2024 року вийшла композиція Stefano Ricci New York – символ американського міста нескінченних можливостей.
Вся колекція тематичних парфумів, що запрошують у подорож до різних куточків світу, представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Stefano Ricci New York та інші бестселери цього дорогого та респектабельного бренду ви можете за приємною ціною з гарантією справжності.



Нью-Йорк, Нью-Йорк!



Подорож Нью-Йорком починається шляхетним деревно-цитрусовим шармом бергамота і розкішним пряним теплом шафрану – найдорожчої спеції у світі.
Романтичність і мужність дивовижно переплелися в «серці» твору, де хвилюючий жасмин пробуджує наші емоції, а елегантний кипарис підкреслює чудовий смак та інтелігентність володаря аромату.
Завершується звучання ефектним та довершеним фінальним акордом головної теми: тут розкішний акцент шкіри майстерно аранжований із вишуканою деревною базою із мужніх нот смолистого кедра та димно-землистого ветівера.
Якщо вам імпонує атмосфера шику та респектабельності «Великого яблука» - блискучого Нью-Йорка, вам неодмінно варто купити Stefano Ricci New York в інтернет-магазині La Grande!