0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Thierry Mugler Alien Hypersense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Thierry Mugler Alien Hypersense Парфумована вода
2 492 грн
Новинка
Thierry Mugler Alien Hypersense Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Thierry Mugler Alien Hypersense: світ незвіданого!



Таємничий аромат, що зачаровує, інтригує Thierry Mugler Alien Hypersense – новий яскравий «прибулець» у зоряній плеяді Тьєррі Мюглера. Парфум названий багатозначно і загадково: «Гіперсенс» спонукає шукати нас нових сенсів і осягати раніше незвідане. Саме на таку хвилю налаштовує вас аромат, створений, щоб розбудити фантазію та подарувати уяві нові сили.
Він огорне вас аурою білих квітів і мускусу з чудовими деревними та амбровими, пудровими та фруктовими, цитрусовими та акватичними, свіжими та солодкими акордами.
Якщо вам завжди хотілося легшого і свіжішого звучання класичного Alien, тому що ви не наважувалися доповнити свій образ настільки потужним парфумом, версія Alien Hypersense стане для вас ідеальним рішенням, зберігши при цьому всю харизму оригіналу!



Історія створення



Перший «Прибулець» від Thierry Mugler був доставлений у земний простір у 2005 році і буквально зачарував модну публіку своїм пронизливим та чуттєвим ароматом білих квітів та амбри. Прем'єра була настільки успішною, що колекція «Чужих» стала однією з найчисленніших і найрізноманітніших у цього бренду: до неї входить понад 30 творів, серед яких ви точно знайдете свій чарівний талісман.
Автором композиції Thierry Mugler Alien Hypersense, що вийшла 2024 року, став талант світової величини – Домінік Ропійон. Музою для майстра стала унікальна темношкіра модель Янок Ай із абсолютно неземною зовнішністю. Автором концепції рекламної кампанії став креативний директор бренду Mugler Кейсі Кадвалладер.
Гарний флакон незвичайної форми нагадує амулет, більшість колекції витримана у фіолетових відтінках – бузкового, фіалкового, насичено-чорнильного, але у виданні «Гіперсенс» ви зможете насолодитися красою колірних переходів – грою градієнтів від пурпурного до аметистового.
Вся колекція таємничих «Прибульців» представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви вже можете купити Thierry Mugler Alien Hypersense, адже всі найяскравіші світові новинки на нашому сайті з'являються першими! Ми гарантуємо справжність представленої у нас парфумерії та косметики і забезпечуємо найадекватніші ціни та комфортну доставку!



Знайти свій сенс життя у Всесвіті...



Композиція приваблює вас солодкою фруктовою спокусою стиглих груш та іскристих, свіжих зелених мандаринів. Прелюдія змінюється запаморочливим акордом білих квітів: тут медовий індійський жасмин, що п'янить, виступає в хвилюючому дуеті з жасмином самбак. Букет напрочуд романтичний – недарма саме ці квіти є символами закоханих та супутниками їх нічних побачень: саме пізно ввечері жасмин пахне особливо чарівно!
Завершується твір приголомшливою хмарою чуттєвого мускусу та потужним овердозом кашмерану з його затишним, теплим деревним шармом, який ідеально гармонує з молекулою Amberwood, а також нотами плавця – висушеної на сонці деревини.
Якщо вам імпонує ця деревно-квіткова феєрія і ви обожнюєте флагманський Alien, але він для вас трохи too much, і ви хочете використовувати цей бестселер не тільки восени та взимку, вам неодмінно варто купити Thierry Mugler Alien Hypersense в інтернет-магазині La Grande, щоб насолоджуватися його більш комфортним та універсальним звучанням де і коли завгодно!