0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Jean Paul Gaultier Scandal Absolu

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Немає у наявності
Новинка
Jean Paul Gaultier Scandal Absolu Парфуми (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Jean Paul Gaultier Scandal Absolu



Новою скандальною прем'єрою порадував нас модний бренд Jean Paul Gaultier: феєричний Scandal Absolu здатний побити всі рекорди популярності! Його солодка спокуса непереборна, вона зачаровує пахощами туберози, фруктів та дерева з ефектними солодкими, пудровими й зеленими акцентами. Стійкий, шлейфовий аромат ідеальний на побаченні, прекрасний на кожому святі - він, немов дорога золота прикраса, зробить шикарним будь-який образ і перетворить будь-яке вбрання.
Флакон також символізує собою втілену розкіш: він декорований стилізованими золотими пластинами і ніби світиться сонячною насолодою зсередини!
Він стане ідеальним подарунком жінці, яка обожнює бути в центрі уваги, кожна поява якої на публіці – скандал та епатаж. Аромат Jean Paul Gaultier Scandal Absolu дозволить її сповна насолодитися компліментами і сяяти так, ніби вона йде червоною доріжкою в Каннах в приголомшливій сукні!



Історія створення



Перший «Скандал» з подачі модного дому Жан-Поля Готьє вибухнув у 2017 році, коли блискуче пройшла прем'єра флагманського видання цієї колекції. Провокаційний дизайн флакона миттєво привернув увагу до його вмісту, який теж виявився на висоті: парфум є приголомшливою «медовою пасткою» – солодкою спокусою, що закохує в себе з першої миті.
Колекція відразу ж стала популярною, і зараз у ній вже 13 видань – 10 жіночих та 3 чоловічих. Так, новинка 2024 року для Неї – Jean Paul Gaultier Scandal Absolu, створена талановитим тріо парфумерів – Daphné Bugey, Fabrice Pellegrin та Ane Ayo, також вийшла у парі з парфумом для Нього – деревно-фруктовим виданням з нотами сандалу, каштану та сливи.
Епатажний флакон з жіночими ніжками догори дригом виконаний в абсолюті золота – саме ця тема стала домінуючою в дизайні, підкреслюючи розкіш звучання парфуму.
Вся колекція «Скандальних» ароматів представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви вже зараз можете купити Jean Paul Gaultier Scandal Absolu – одразу після прем'єри та з гарантією справжності.



Абсолютний скандал!



Усього три ноти – а який грандіозний скандал!
Ппарфумери використовували неймовірно спокусливу ноту білої туберози у всій її пишноті: солодку, вершково-кремову, з молочними, медовими, наркотично-привабливими відтінками.
Солодка спокуса приховується в «серці» парфуму, де яскраво розкривається нота стиглого інжиру з його розкішними медовими, сливовими, персиковими нюансами. Цей неймовірно ароматний південний фрукт символізує собою «заборонений плід», яким так хочеться володіти!
Завершується враження м'яким шармом сандалового дерева, що відрізняється чудовим лактонним підтоном, що створює повний чарівності шлейф.
Якщо вам хочеться щирого захоплення, рекомендуємо купити Jean Paul Gaultier Scandal Absolu в інтернет-магазині La Grande – і будь-який ваш вихід стане незабутнім, а кожне побачення – неповторним!