0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Stefano Ricci Eight Blue

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Stefano Ricci Eight Blue Парфумована вода
100ml
13 358 грн
Новинка
Stefano Ricci Eight Blue Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Stefano Ricci Eight Blue



Модний бренд Stefano Ricci – це дуже дорого, респектабельно та престижно. Ексклюзивний чоловічий парфум Eight Blue блискуче підтверджує це правило: він захоплює своїм морським колоритом, прикрашеним ароматом цитрусових садів на узбережжі. Ви наче занурюєтеся в атмосферу наймальовничіших курортів Середземномор'я – знаменитої Італійської Рів'єри, найфешенебельнішого місця відпочинку в Європі.
Подаруйте собі задоволення мати такий аромат - ви гідні доповнити свій імідж цим стильним аксесуаром для обраних: вступайте в їхнє коло!



Історія створення



Стефано Річчі – класичний італійський сімейний бренд. Історія цієї марки почалася у 1972 році у Флоренції, коли невелика фірма, що створювала ексклюзивні краватки, поступово розширилася, отримавши міжнародне визнання та відкривши близько сімдесяти брендових салонів у всьому світі.
Нині Стефано Річчі, будучи президентом компанії, керує нею разом із синами: старший Нікколо займає посаду генерального директора, молодший Філіппо – креативного директора. Бренд випускає не тільки краватки (які нині є одними з найпрестижніших і найдорожчих у світі), а й шикарні костюми, стильні сорочки, шкіряні ремені та навіть брендові авторучки. Вся продукція – найвищої якості та неймовірно елегантного дизайну.
Фірма адресує свою продукцію виключно чоловікам, і користуються його послугами найбагатші та найвідоміші: багато років клієнтами Річчі є Роберт де Ніро, Квентін Тарантіно, Сільвіо Берлусконі.



Парфуми для заможних людей



З 2016 року марка випускає також парфумерію, адже цілісний образ немислимий без аромату, що доповнює індивідуальність власника. Виготовляє вона також і ароматичну лінію дорогих ексклюзивних свічок із божественними пахощами.
У 2024 році відбулася прем'єра нового видання Stefano Ricci Eight Blue, яке стало продовженням колекції SR, названої за ініціалами засновника. Раніше, у 2017, вже були представлені квітково-фужерний SR Eight у смарагдовому флаконі та цитрусово-деревний SR Eight Limited Edition – у золотому фіалі. Новий фланкер Blue поміщений у корпус шляхетяного блакитного відтінку та витриманий у стилі акватики.
Вся колекція парфумів Стефано Річчі налічує вже понад 25 творів, які представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Stefano Ricci Eight Blue ви можете за приємною ціною з гарантією справжності.



Аромат відпочинку на елітному морському курорті



Першими ви відчуєте свіжий та хвилюючий аромат солоних хвиль Середземного моря у чудовому тандемі зі свіжими іскристими тонами грейпфрута – наповненого сонцем та земною гіркуватістю цитрусового плоду й солодкого соковитого апельсина – ароматного символу Італії.
У «серці» твору пахнуть пряні вібрації запашної шавлії та чуттєвої, теплої амбрети, повної природного магнетизму.
Завершується враження шляхетною та елегантною деревною базою, де домінує мужній та аристократичний кедр.
Якщо вам імпонує така респектабельна атмосфера, рекомендуємо купити Stefano Ricci Eight Blue в інтернет-магазині La Grande і підкреслити свій імідж успішної людини, яка досягла життєвих вершин – добробуту, визнання та процвітання.