0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Simone Andreoli Silver Marble

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Simone Andreoli Silver Marble Парфумована вода ( пробник )
1.4ml
249 грн
Новинка
Simone Andreoli Silver Marble Парфумована вода (тестер)
100ml
7 598 грн
Новинка
Simone Andreoli Silver Marble Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка

Simone Andreoli Silver Marble – холодна елегантність!



Молодий і дуже перспективний італійський парфумерний бренд Simone Andreoli створив дивовижну казку з ароматів льоду, холоду та чистоти, надавши їм елегантності та бездоганності. Парфум Silver Marble переносить нас у загадкове загублене королівство Ніфльхейм, яке за переказами чекає на свого щасливого першовідкривача десь у безкраїх білосніжних просторах Скандинавії.
Велич льодовиків і чистих ідеальних рівнин, крижаних кристалів і фіалкових туманів, замерзлого лісу, що вкритий інеєм і холодного каменю скель, темної глибини північного моря і кришталевої чистоти струмків узбережжя майстерно передано в цій дивовижній композиції.
Ця фантастична картина майстерно передана солоними та свіжими морськими, деревними та фужерними, цитрусовими та акватичними, мускусними та пудровими, акордами, що зливаються у приголомшливу мелодію холоду, льоду та світла, що вражає на все життя!



Історія створення



Парфумерна історія бренду розпочалася порівняно недавно, у 2011 році – це новий сучасний проект із великим майбутнім та колосальним потенціалом ідей. Зараз у його портфоліо 25 творів, і кожен із них має справді дивовижну «легенду».
Автором композиції Simone Andreoli Silver Marble, яка була блискуче представлена ​​на щорічній виставці нішевої селективної арт-парфумерії ESXENCE, став творець бренду Сімоне Андреолі, натхненний легендою про таємниче царство льоду Ніфльхейм. За допомогою ольфакторних фарб він намалював цю вражаючу історію, назвавши твір «Срібний мармур». Він використовував лише крижані, сухі, колкі ноти, наче кристалізовані інгредієнти – і результат, безперечно, вражає.
Парфуми стали частиною колекції Poetry of Night – «Поезія ночі». Це вже шосте видання в лінії шикарних нуарних ароматів, куди увійшли деревно-квітковий Born From Fire, фужерний морський Ocean of a Midnight, флорієнтальний Rose of Dangerous Flamenco, смолянистий шкіряний Smoke of Desert та гурманський Vicebomb.
Вся колекція «Поезія ночі» представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де прямо зараз можна купити Simone Andreoli Silver Marble - він вже доступний для замовлення з гарантією справжності.



Ніфльхейм - світ крижин та туманів...



Ауру кристалічної бездоганної чистоти та холоду з перших миттєвостей створюють морські солоні ноти та крижаний акорд. Мов північний вітер з океану, він пронизує і кличе в таємничу далечінь! Іскриста свіжість цитрусів робить центральний акорд яскравим та стильним. Завершують враження вражаючі заморожені деревні ноти, оповиті чарівним туманом мускусу з його неповторним природним магнетизмом.
Гарний флакон представлений в елегантному та лаконічному чорному кольорі – мінімалістичному,  розкішному та бездоганному одночасно.
Ви ніби вирушаєте в небезпечну подорож Північним морем у пошуках загубленого крижаного королівства, правителем якого можете стати саме ви – якщо знайдете ці землі. Випробування для справжніх чоловіків та іспит на мужність та зрілість!
Якщо вам імпонує такий настрій, вам варто купити Simone Andreoli Silver Marble в інтернет-магазині La Grande!