0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Yves Saint Laurent Libre Flowers & Flames

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • y

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Yves Saint Laurent Libre Flowers & Flames Парфумована вода
3 541 грн
Новинка
Yves Saint Laurent Libre Flowers & Flames Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Yves Saint Laurent Libre Flowers & Flames



Якщо свобода – ваша головна цінність, подаруйте собі насолоду від можливості повністю відновити свої почуття з ароматом Libre Flowers & Flames від модного бренду Yves Saint Laurent. Прекрасна квітка в полум'ї пристрасті дуже ефектно представлена ​​в цій композиції експресивними нотами білосніжних квітів і лаванди, цитрусових плодів і зелені, солодощі ванільних і кокосових, свіжих і озонових акордів.
Це елегантний, жіночний аромат вільних почуттів та розкоші бути собою. Він стане вашим улюбленим  у теплому сезоні, одночасно освіжаючи та наповнюючи енергією для чуттєвого роману. Ідеально звучить аромат влітку та восени – не випадково його прем'єра приурочена до початку золотого «оксамитового» сезону: продаж новинки стартує в серпні 2024 року.
Флакон, вже знайомий шанувальницям Libre, захоплює розкішшю дизайну: м'який золотаво-пісочний відтінок парфуму всередині ідеально гармонує із золотою монограмою YSL на корпусі фіалу, що виглядає просто шикарно!



Історія створення



Вперше модний бренд Yves Saint Laurent представив парфум Libre, що означає "Свобода", 2019-го. Прем'єра була неймовірно вдалою: шанувальникам бренду сподобалося і запаморочливе східнофужерне звучання, і розкішний стильний дизайн. Над флагманом колекції працював талановитий дует Anne Flipo та Carlos Benaim.
Колекція почала стрімко поповнюватися новими варіаціями, і зараз вона налічує вже десять творів – адже у свободи безліч відтінків! В ній є і ефектний флакон Dress Me Wild (2020) зі східним ароматом, і колекційне видання 2021 року з пластиночками золотої фольги у флаконі, і насичений, теплий, медово-пряний Libre Le Parfum (2022), і аристократичний лавандовий парфюм L'Absolu Platine (2023), та багато інших «скарбів свободи».
Видання Flowers & Flames було презентовано у 2024 році, а натхненням для його створення стала квітка пустельної лілії, що пахне серед розпечених піщаних просторів.
Вся колекція Libre вже до ваших послуг в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви зараз зможете купити Yves Saint Laurent Libre Flowers & Flames, відразу ж після європейської прем'єри - за дуже приємною ціною з гарантією справжності. Всі кращі новинки провідних світових брендів ми ретельно відбираємо і пропонуємо вам тільки те, що гідно вашої уваги!



Квітка свободи у вогні пристрастей



Першими ви відчуєте шляхетні ноти лаванди в гармонійному дуеті з аристократичним бергамотом із його гарними цитрусово-деревними аспектами.
У центрі композиції ваше серце підкорить чарівний букет з неймовірно хвилюючих білих квітів апельсинового дерева (флердоранжа) і легендарних лілій пустелі, що квітнуть під сонцем, що палить і здатних зберігати свою ніжність навіть під найгарячішими променями сонця. Насичена зелень пальмового листя та тропічна волога насолода кокосу привносять у центральний акорд чудовий тропічний колорит. Завершується твір нескінченно привабливою, повною чарівності темою ванілі – втілення м'якої, але непереборної спокуси.
Якщо вам хочеться розбудити свою жіночність у потоці пристрастей, рекомендуємо купити Yves Saint Laurent Libre Flowers & Flames – ця новинка вже доступна в інтернет-магазині La Grande!