0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Carolina Herrera Good Girl Blush Elixir

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carolina Herrera Good Girl Blush Elixir Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка
Carolina Herrera Good Girl Blush Elixir Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Carolina Herrera Good Girl Blush Elixir



Ви любите нові туфельки? Модний бренд Carolina Herrera точно знає відповідь, і вже приготував вам чудову новинку Good Girl Blush Elixir!
Це просто диво: вас огорне зваблива хмарка ванілі з чудовими деревними та квітковими, пачулевими та цитрусовими, солодкими та пряними, бальзамічними й пудровими акордами.
Чудова нова «шпилька» у вашій колекції стане вашою улюбленою прикрасою осінньо-зимового сезону: в ній море чарівності, вона м'яка і затишна, неначе улюблений кашеміровий шарфик, ніжно лягає на шкіру, пестить волосся, ніби рука коханого...
Ну а весняним чи літнім вечором вона буде шикарною прикрасою, доречною на святі чи побаченні, де ви повинні бути магнетично привабливою!



Історія створення



Вперше «туфельки» від відомого американського бренду Кароліни Еррери з'явилися в 2016 році, коли шанувальниці гламурної парфумерії були вражені чарівним дизайном і солодким ароматом такого незвичайного флакона. Назва парфуму - "Хороша дівчинка" припускала, що дівчата всього світу захочуть втілити в ньому свій образ - так і вийшло!
З того часу в колекції з'явилося вже два десятки фланкерів – один дивовижніший за інший. Новинка сезону 2024 року Carolina Herrera Good Girl Blush Elixir стала продовженням ідеї версії Blush («Румяна»), представленої роком раніше. «Еліксир» - більш насичена, ошатна композиція для вечорів та свят, що розставляє ефектні акценти.
Чарівний флакон-туфелька декорований у техніці dégradé: його колір градієнтно переходить від чорного до пастельно-рожевого відтінку пудри, що робить видання виключно жіночним.
Вся колекція «туфельок для хороших дівчаток» представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити за Carolina Herrera Good Girl Blush Elixir за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Еліксир краси від Кароліни Еррери



Композиція відкривається іскристою цитрусовою свіжістю італійського бергамота та стиглого мандарину – соковитими, яскравими бризками, які наповнять вас сонячним настроєм та подарують миті безтурботної радості.
У «серці» парфуму пахне солодкий чуттєвий іланг-іланг та романтична жіночна троянда. Саме королева квітів відрізняє нову версію «Еліксір» від першої Blush, де домінувала півонія.
Завершує враження чарівний флер ванілі та чуттєвий акцент пачулів з їх орієнтальним, вечірнім, теплим та трохи димним колоритом. Це ще одна відмінність від попередньої версії, де замість пачулей звучала трав'яно-солодка нота кумарину.
Якщо вам хочеться свята, компліментів, захоплених поглядів і неймовірного флірту, неодмінно варто купити Carolina Herrera Good Girl Blush Elixir в інтернет-магазині La Grande - і з головою поринути у світ сяючого гламуру!