0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Paco Rabanne Invictus Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

95 грн
Акція
Paco Rabanne Invictus Parfum Парфуми (тестер)
100ml
3 661 грн
4 257 грн
Акція
-14%

Paco Rabanne Invictus Parfum



Імідж непереможного, амбітного, харизматичного чоловіка підтримувати у нашому конкурентному світі не так просто, проте, якщо ви стали володарем цього чудового кубка – перемога у ваших руках!
Модний бренд Paco Rabanne оновив свою легендарну колекцію Invictus, випустивши найяскравіший, найінтенсивніший, нестримний аромат у версії Parfum. Він ідеально підкреслює вашу силу характеру та динамізм своїм інтенсивним, стійким звучанням, наповнюючи простір навколо фужерними та морськими, мускусними та пудровими, деревними та лавандовими, акватичними та озоновими акордами. Парфум захопить вас своєю дифузністю, чудовим шлейфом - він створює впізнавану ауру і стане вашою найкращою візитною карткою!
Це найкращий супутник для відпустки, подорожі, морської прогулянки, яскравого відпочинку - надихаючий аромат, що пробуджує фантазію, одразу запам'ятовується і має всі підстави стати бестселером!



Історія створення



Парфумерна колекція Invictusвперше була представлена ​​іспанським модним брендом Пако Рабанн у 2013 році – її відкрив однойменний чоловічий парфум, який миттєво став новим ефектним трендом. Слідом за флагманом бренд представив ще десяток не менш вражаючих фланкерів, об'єднаних морською та акватичною тематикою: у 2014 з'явився Silver Cup Collector's з нотами рідкісних порід дерева, у 2016 - амбровий Intense з п'янкою нотою віскі, також у 2016 вийшла водна свіжа версія Aqua, а в 2018 ця версія була перевидана з більш вираженою солоною морською тональністю, в 2019 був презентований стильний фужерний Legend, в 2020 - бадьорий Onyx Collector з яскравим цитрусовим акцентом, в 2021 з'явився шикарний східний Victory, а в 2023 Victory Elixir сместил акцент с чисто ориентального на древесный, ну а рік 2022 представив нам освіжаючий Platinum з запаморочливою нотою м'ятного абсенту.

Нарешті, 2024 року пройшла гучна прем'єра Paco Rabanne Invictus Parfum – кульмінація в цій галереї мужності та слави!
Автором композиції став талановитий тандем Енн Фліпо та Каролін Дюмур (Anne Flipo та Caroline Dumur) – ці леді точно знають, які чоловіки досягнуть успіху!



Відчуй собі переможцем!



Композиція відрізняється яскравим стартом, який вражає з перших миттєвостей: солоний, свіжий морський акорд, що бадьорить, змішується з шляхетною прохолодою лаванди, а іскорки пряного рожевого перцю, немов сонячні відблиски на хвилях, акцентують неординарність цього тандему.
У «серці» твору освіжаючі мильні ноти аранжовані з пудровим оксамитом елегантних фіалок і запашною зеленню мирту – ці акценти роблять парфум чудовим навіть в офісі, відмінно поєднуючись із білою сорочкою.
Завершується враження м'яким шармом емоційного мускусу на дуже комфортній деревній базі з кашмерану та сандалу.
Гарний флакон у формі кубка має виразні, чітко окреслені грані та неймовірної краси сапфіровий відтінок скла, що у поєднанні із золотим декором кришки виглядає просто чудово!
Вся колекція «Непереможних» представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Paco Rabanne Invictus Parfume серед перших у Європі: у нас усі новинки – прямо з прем'єрних показів на престижних виставках елітної парфумерії, і завжди з гарантією справжності.