0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Antonio Banderas Her Secret Absolu

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Antonio Banderas Her Secret Absolu Парфумована вода
80 грн
Новинка
Antonio Banderas Her Secret Absolu Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Antonio Banderas Her Secret Absolu



Ці золоті двері у світ абсолютного успіху відкриє вам лише один ключ – інтригуючий аромат Antonio Banderas Her Secret Absolu! Це – ключик до чоловічих сердець та нових можливостей, ключ до благополуччя та визнання: ще мить – і він ваш!
Огорніть себе аурою фруктів та квітів, прянощів та ванілі, дерева та смол – і можливості стануть реальністю!
Це – ідеальний осінній парфум: дуже комфортний, він відкриває перед вами всі двері силою своєї природної чарівності! Зима та весна в його компанії теж запам'ятаються вам приємними зустрічами та реалізованими можливостями: немов щасливий талісман, чарівний золотий ключик, він приваблює Фортуну на ваш бік!
Вразить вас і флакон: він виконаний у вигляді золотого серця, відкрити яке – межа мрій. Відмінний подарунок жінці, якій ви бажаєте успіху у коханні!



Історія створення



Парфумерна колекція Антоніо Бандераса була заснована у 1997 році, коли всесвітньо відомий актор прийняв рішення конвертувати свою славу на комерційний успіх. І, як усе, за що береться цей талановитий чоловік, проект створення чуттєвої сексуальної парфумерії виявився чудовою ідеєю! Зараз у колекції бренду вже майже сотня видань – і потік ідей не зникає!
Новинка 2024 року, яскрава, стильна та по-справжньому шикарна композиція Antonio Banderas Her Secret Absolu, увійшла до колекції справжніх бестселерів Secret Collection, де зібрані секрети спокуси для Нього та Неї. Це вже п'ятнадцяте видання у цій лінійці, парфуми в якій завжди виходять ефектними парами.
Авторами твору став творчий дует парфумерів Honorine Blanc та Ilias Ermenidis. Обидва майстри представляють компанію Firmenich і вже досягли визнання: Онорін відома такими чудовими роботами, як Noir Anthracite Tom Ford, Obsessed For Women Calvin Klein та Rumeur 2 Rose Lanvin, а Іліас – такими виданнями, як Givenchy pour Homme та Gucci by Gucci Eau de Parfum.
Вся колекція «Секрети» представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Antonio Banderas Her Secret Absolu можна серед перших не тільки в Україні, а й у Європі: всі світові новинки з'являються у нас відразу після прем'єри - з гарантією справжності.



Розкрийте свій абсолютний секрет!



Старт композиції вражає поєднанням стиглих фруктів: тут соковиті солодкі плоди абрикосу та груші представлені у тандемі з цитрусовим акцентом сонячного апельсина, наповненого енергетикою щастя.
Спокусливий вступ змінюється чарівним «серцем», де з'єдналися оксамитові пелюстки троянд, трепетні ноти флердоранжу – квітів апельсинового дерева – і іскристого пряного рожевого перцю.
Фінальний акорд огортає чуттєвим теплом солодкої смоли бензоїну та співзвучної йому ванілі, що наповнюють вас блаженством. Фінальний акцент лабдануму привносить приємний східний колорит, а м'яка сандалова база з приємним вершковим підтоном максимально посилює враження комфорту та релаксу.
Якщо вам імпонує така нескінченно жіночна чарівність, вам варто купити Antonio Banderas Her Secret Absolu в інтернет-магазині La Grande – це ваш аромат!