0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Chanel Allure Homme Sport Superleggera

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Chanel Allure Homme Sport Superleggera Парфумована вода
100ml
7 253 грн
Новинка
Chanel Allure Homme Sport Superleggera Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Chanel Allure Homme Sport Superleggera



Неймовірна легкість і свіжість – ось що знаходиться у цьому флаконі, символізуючи собою чудовий принцип «досконалість – у простоті». Хоча, якщо глибоко перейнятися звучанням композиції Chanel Allure Homme Sport Superleggera, ви будете захоплені красою діапазону цитрусових і мускусних, деревних і пудрових, свіжих і пачулевих акордів. Відмінний вибір для літніх днів, коли хочеться ефектних та свіжих образів, не обтяжених нічим – сучасних, актуальних запахів, що дозволяють бути у тренді, та водночас зберегти свою індивідуальність.
Він адресований чоловікам, які ведуть максимально активний спосіб життя – воно летить на високій швидкості, і ніщо не повинно заважати на шляху до високих, амбітних цілей! Ви можете рухатися у своєму темпі, випереджаючи конкурентів – і отримаєте гідний ваших зусиль результат, а парфум стане вашим ідеальним іміджмейкером, здатним заявити про вашу високу планку та вражаючий потенціал!



Історія створення



Парфум створено модним брендом Шанель на підтримку автокомпанії Touring Superleggera, що спеціалізується на випуску суперлегких кузовів, якими оснащуються престижні спортивні суперкари. Бренд Шанель просуває марку шляхом асоціативної рекламної кампанії свого спортивного годинника Chanel J12, отримавши дозвіл на розміщення логотипу автоконцерну на своєму аксесуарі сегменту luxury, а тепер додала ще й тематичний аромат Chanel Allure Homme Sport Superleggera, що вийшов лімітованим випуском – стати його володарями зможуть лише справжні поціновувачі швидкості та розкоші.

Парфум вийшов у складі спортивної чоловічої колекції Allure, відомої своїм лаконічним французьким шиком – це вже шістнадцяте видання в даній лінійці, що об'єднала динамічну парфумерію для активних чоловіків та жінок.
Автором композиції Chanel Allure Homme Sport Superleggera став чудовий майстер Олів'є Польж (Olivier Polge). Він створив більше 30 бестселерів для бренду Шанель, включаючи Chance Eau Vive, Chanel No 5 L'Eau, Gabrielle Chanel. Також він відомий такими чудовими роботами, як Jimmy Choo, Mon Jasmin Noir Bvlgari та La Vie Est Belle Lancôme.
Новинка Superleggera розміщена у флаконі класичного лаконічного дизайну прозоро-димчастого відтінку з традиційним ковпачком, прикрашеним стилізованим кільцем «Шанель».
Вся колекція Allure представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Chanel Allure Homme Sport Superleggera ви можете прямо зараз, безпосередньо після прем'єри – в числі перших серед європейських споживачів!



Неймовірна легкість!



Композиція стартує яскравим, соковитим сплеском цитрусів з акцентом на сонячний мандарин із його супер-позитивною енергетикою.
Цей експресивний старт змінюється елегантним центральним акордом шляхетного дерева, де домінує шикарна нота кедра.
Завершується враження чудовим акордом чуттєвого мускусу, який легкою хмарою огортає вас, створюючи неймовірно привабливий шлейф, що плавно опускається на гарну основу з сандалового дерева, чий вершковий підтон ідеально гармонує з колоритною нотою пачулів.
Якщо вам імпонує легке ставлення до проблем, і ви обираєте динамічний стиль життя на високій швидкості, вам неодмінно варто купити Chanel Allure Homme Sport Superleggera в інтернет-магазині La Grande!