0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Jean Paul Gaultier La Belle Paradise Garden

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Jean Paul Gaultier La Belle Paradise Garden Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка
Jean Paul Gaultier La Belle Paradise Garden Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Jean Paul Gaultier La Belle Paradise Garden



Модний дім Jean Paul Gaultier представляє свій новий шедевр – образ красуні у райському саду втілює чудовий аромат La Belle Paradise Garden! Ви будете зачаровані з першого ж погляду на цей неймовірний флакон: акватичний відтінок скла у формі бездоганної жіночої фігури прикрашений тропічними квітами та яскравими екзотичними птахами. Але головне - незрівнянний жіночний аромат, що таїться всередині: ванільно-квітковий, пудрово-ірисовий, з запаморочливими акватичними, озоновими, солодкими відтінками - він закохує в себе з першої миті!
Це чудовий весняно-літній аксесуар для ваших найщасливіших днів, які хочеться запам'ятати надовго, додавши яскравих барв та емоцій!
Уявіть себе в райському саду, насолоджуйтеся його чарівною аурою, наповніть простір навколо запахами рідкісних квітів - і збирайте комплімент за компліментом, адже важко встояти перед поєднанням цих пахощів та вашої сліпучої усмішки!



Історія створення



Колекція La Belle була заснована модним домом Jean Paul Gaultier у 2019 році, продовживши лінію бестселерів «Класік». Перший флакон у вигляді манекена з ідеальною фігурою з'явився у фешн-світі в 1993, коли знаменитий модельєр Жан-Поль Готьє, король експресії та епатажу, вирішив доповнити свої феєричні вбрання не менш вражаючими парфумами.
Новинка в колекції «Красуня», а саме так перекладається назва La Belle, недарма називається «Райський сад» – Paradise Garden. У приголомшливому дуеті з чоловічою версією з колекції Le Beau («Красунчик») вона відтворює біблійну картину Раю та всіх його спокус.
До речі, композиція Jean Paul Gaultier La Belle Paradise Garden стала реінкарнацією більш раннього видання – Fleur Terrible, презентованого брендом у 2022 році. Це – ребрендинг бестселера: «Жахлива квітка» тепер виросла в «Райському саду». Автором обох видань є чудовий сучасний майстер Квентін Біш (Quentin Bisch) – творець таких шедеврів, як Fleur Narcotique Ex Nihilo, Ganymede Marc-Antoine Barrois, Delina Parfums de Marly, Nomade Chloé, Guidance Amouage, а також 20 кращих творів Gaultier.
Вся колекція «Красуня» представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви легко зможете купити Jean Paul Gaultier La Belle Paradise Garden та інші останні світові новинки з гарантією справжності.



Красуня в раю...



Якщо і можна уявити собі райську насолоду, то вона буде дарована вам цим ароматом! Він пестить сприйняття свіжою вологою насолодою рідкісного блакитного лотоса, яка змінюється чарівним пудровим шармом елегантних ірисів. Чудова кокосова база робить звучання надзвичайно спокусливим!
Флакони для Неї та для Нього прикрашені ефектним декором у стилі вишивки гладдю – родзинкою останньої модної колекції будинку Готьє. Різниця лише у дизайні: у дівчат це екзотичні квіти на грудях, а у хлопців – фіговий листок, розташований надзвичайно пікантно.
Хочете подарувати собі насолоду, не порівнянну ні з чим? Рекомендуємо цю яскраву новинку: купити Jean Paul Gaultier La Belle Paradise Garden в інтернет-магазині La Grande – і метелики в животі вам гарантовані!