0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Elizabeth Arden White Tea Eau Florale

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Elizabeth Arden White Tea Eau Florale Туалетна вода
682 грн
Новинка
Elizabeth Arden White Tea Eau Florale Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Elizabeth Arden White Tea Eau Florale



Новий сорт запашного білого чаю в обрамленні букету білосніжних квітів кружляє голову та налаштовує на романтичний лад – як і чарівний аромат композиції Elizabeth Arden White Tea Eau Florale! Це – найвитонченіша версія відомого бестселера, що наповнює простір ароматами білих квітів та зелені, весняної свіжості та мускусної чуттєвості, з пудрово-ірисовими, амбровими та фруктовими нюансами.
Це чудовий вибір для літнього сезону – хвилюючий, жіночний і прекрасно освіжаючий аромат, що гідно продовжує традиції тонкого смаку та елегантності, задані американською б'юті-іконою Елізабет Арден (уродженою Флоренс Найтінгейл Грем).
Гарний флакон видовженої форми виглядає бездоганно елегантно: це досконалість стилю та чарівності! Жіночий характер аромату підкреслено найніжнішим пастельно-рожевим відтінком вмісту флакона.



Історія створення



Колекція «Білий чай» – порівняно нещодавно презентована будинком Елізабет Арден. Вона з'явилася в 2017 як продовження чудової лінії «Зелений чай», яка принесла бренду успіх та славу творців ніжних та витончених парфумерних композицій для справжніх леді з бездоганним тонким смаком.
Після прем'єри в 1999 році легендарного Green Tea минуло вже чверть століття, і кількість фланкерів цього флагмана і захоплює, і дивує.
Лінійка White Tea задумана як більш піднесена, фешенебельна та престижна, це – своєрідне «вище суспільство» парфумерії, що уособлює чаювання в доглянутому квітучому саду, у прекрасному суспільстві, із старовинного безцінного посуду.
Саме таке враження залишається від аромату Elizabeth Arden White Tea Eau Florale – делікатного та вишуканого. Це вже восьме видання в колекції – і воно просто чудове!
Вся колекція White Tea представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви зможете купити Elizabeth Arden White Tea Eau Florale та решту справжніх шедеврів від Елізабет Арден, серед яких Green Tea, 5th Avenue, Red Door, Sunflowers, Untold – виберіть свій!



Білий чай у квітучому саду...



Головну тему білого чаю ви почуєте відразу: його терпка тонізуюча свіжість особливо чудова в обрамленні кришталевих білих конвалій та повітряних, найніжніших рожевих фрезій.
Тема білих квітів ще запаморочливіша в «серці» композиції, де вас сп'янить хвилююча жимолість і підкорить оксамитова пудра ірисів. Нота Ambertonic посилить враження від цього букета і огорне вас м'якою хмаринкою чуттєвого тепла.
Солодка молода зелень саду втілена тут нотою бобів тонка, а витончена сексуальність вашого образу буде віртуозно підкреслена дуетом приваблюючого мускусу і теплої амбри, що зачаровує.
Якщо вам до душі ці ніжні чайні аромати – такі легкі, ефемерні та при цьому виразні, як аромат запашного напою серед весняних квітів, вам неодмінно варто купити Elizabeth Arden White Tea Eau Florale в інтернет-магазині La Grande – і насолоджуватися ним нескінченно: повітряний аромат завжди доречний та прекрасний!