0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Louis Vuitton Orage

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Louis Vuitton Orage Парфумована вода (пробник)
2ml
534 грн
Louis Vuitton Orage Парфумована вода
Немає у наявності
Louis Vuitton Orage Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Louis Vuitton Orage



Коли в повітрі пахне грозою, все навколо ніби наелектризовано дзвінкими, вібруючими емоціями, пронизано свіжістю, насичена темпераментними спалахами! Саме так звучить чудово аромат Louis Vuitton Orage, назва якого саме так і перекладається: «Гроза» - стихія, нестримна сила природи, магія її магнетизму та електрики, що пробігає по тілу – немов у той момент, коли ви переживаєте закоханість, тріумф, пристрасть!
Простір навколо наповнений сполохами деревних та цитрусових, фужерних та пряних, землистих і пачулевих, мускусних, пудрових та квіткових акордів – віддайтеся цій стихії та насолоджуйтесь її могутністю й красою!
На відміну від більшості сучасних парфумерних творів, «Гроза» – по-справжньому чоловічий аромат, з характером та харизмою. Відмінний вибір для тих, хто вміє справити враження!



Історія створення



Парфум є одним із найяскравіших елементів колекції Les Parfums Louis Vuitton – лінії ароматів, які бренд Луї Віттон створив на честь своєї головної теми: товарів для комфортних мандрівок класу «Люкс». На замовлення компанії чудовий сучасний парфумер Жак Кавальє (Jacques Cavallier) створив 35 творів – кожен зі своєю легендою та характером. Цінителі стверджують, що ця колекція – одна з найвдаліших у сучасному світі: практично будь-який аромат, який увійшов до цієї «галереї» - справжній витвір мистецтва.
Композиція Louis Vuitton Orage – одна з найпопулярніших у цій лінійці, вона побудована на контрастах соковитих іскристих цитрусових та елегантних деревних нот, ніжних оксамитових кольорів та гострих прянощів.
Парфуми випускаються не тільки у повнорозмірних флаконах, а й у форматі пробників – міні–ампул зі спреєм-розпилювачем об'ємом 2 мл – чудова можливість для тих, хто хоче відкривати для себе нові парфумерні світи та обожнює ексмпериментувати з образами та ароматними акцентами.
Вся колекція Les Parfums Louis Vuitton представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви можете купити Louis Vuitton Orage за комфортною ціною з гарантією справжності.



Спалах світла та піродний шарм!



Композиція відкриває вам світ елегантної, дорогої свіжості, майстерно переданої нотами бергамота та грейпфрута.
Приголомшливий мікс ніжності ірису та експресії пряних тонів перцю посилений нотою солодкої жасминово-трояндового гедіону з відтінками зелені та цитрусів.
Завершальний акорд поєднав у собі чуттєвість пряних пачулів з теплою деревною магією димного яванського ветивера, посиленою молекулою Iso E Super з її чарівними сухими кедровими аспектами, що зливається з іншими фінальними нотами в абсолютній гармонії.
Аура мускуса складає хвилюючий сексуальний шлейф, за яким багато хто згоден йти, хоч на край світу!
Якщо вам хочеться справити враження яскраве, наче блискавка, і ефектне ніби гроза, вам неодмінно варто купити Louis Vuitton Orage в інтернет-магазині La Grande!