0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Louis Vuitton Ombre Nomade

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Louis Vuitton Ombre Nomade Парфумована вода
100ml
22 498 грн
Louis Vuitton Ombre Nomade Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Louis Vuitton Ombre Nomade



Темна оксамитова ніч велично опускається на розкішний палац, оточений чарівним садом, де пахнуть чуттєві квіти. Аромат шкіри, нагрітої за день під сонцем, зводить з розуму... Магія парфуму Louis Vuitton Ombre Nomade просто неймовірна, вона зачаровує, підкорює з першої миті і зводить з розуму своїм неповторним шармом і харизмою.
Темна вуаль огортає все навколо аурою таємниці: абровими та удовими, пряними та димними, трояндовими та фруктовими, деревними та шкіряними, бальзамічними та солодкими акордами.
Розкіш та шарм цього аромату роблять його ідеальною прикрасою для осінньо-зимового сезону. Це – шикарний вечірній парфум, дорогоцінний аксесуар, здатний ефектно підкреслити ваш статус як людину з чудовим смаком та великими можливостями.
Як і більшість парфумів даної колекції, «Тінь кочівника» відмінно підходить як чоловікам, так і жінкам, однак у більшості випадків вибирають його саме представники сильної статі – респектабельні поціновувачі розкоші. Втім, не менше він подобається і впевненим у собі леді – харизматичним, із сильним характером.



Історія створення



Чудова східно-деревна композиція Louis Vuitton Ombre Nomade є частиною однієї з найвдаліших колекцій у світі сучасного парфумерного люксу – Les Parfums Louis Vuitton.
Її створив чудовий майстер Жак Кавальє, представивши цілу серію своїх творінь у 2016 році, а потім щорічно поповнюючи дивовижне портфоліо ароматів, присвячених тематиці подорожей.
"Тінь кочівника" ідеально вписується в цю концепцію, розповідаючи свою чарівну "Казку мандрівок". Затемнений, матово-чорний флакон втілює собою чорноту неба, що оксамитовим покривалом розкинулося над головою подорожнього, що прямує в розкішний східний палац.
Вся колекція парфумерії люксового бренду «Луї Віттон» представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Louis Vuitton Ombre Nomade можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Тінь кочівника – аромат, повний таємниць!



Парфум спокушає та інтригує з першого вдиху закохуючи в себе та захоплюючи чуттєвістю нот малини та троянди.
Запаморочливий мікс серцевих нот зачаровує красою поєднання солодкої смоли бензоїну, деревини берези з її розкішним шкіряним підтоном, пряного запашного шафрану та ментолово-квіткових пахощів герані.
База композиції вражає глибиною та потужністю деревного акорду, в якому солює удове дерево, бальзамічно-смолистий акцент якого гарно відтінений теплою, деревною нотою мускусно-фруктово-пряного амбервуду. Ця пишнота оповита містичним серпанком ладану, що чарує і пробуджує уяву.
Якщо вам імпонує аура таємниці, влади та багатства, вам неодмінно варто купити Louis Vuitton Ombre Nomade в інтернет-магазині La Grande! Парфум стане ідеальним подарунком навіть для людини, яка має все – гідний, дорогий і сповнений глибокого сенсу!