0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Louis Vuitton Nuit de Feu

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Louis Vuitton Nuit de Feu Парфумована вода
100ml
22 029 грн
Louis Vuitton Nuit de Feu Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Louis Vuitton Nuit de Feu



Всі парфуми з колекції Louis Vuitton чудові, але Nuit de Feu – це просто вогонь! Про це говорить не тільки назва – «Ніч полум'я», а й його чарівний аромат, що пробуджує уяву та посилює ваш природний темперамент. Він переливається найкрасивішими амбровими та димними, удовими та шкіряними, пряними та бальзамічними відтінками.
Немов на вогонь, на досконалість цього парфуму можна милуватися нескінченно! Це шикарний вибір для вечорів осінньо-зимового сезону - теплий, дорогий, розкішний парфум, що зачаровує своїм шармом і зігріває потужною енергетикою. Парфум неймовірно стійкий, має чудовий довгий шлейф - це гідне прикраса для респектабельної людини, що володіє владою над іншими.
Він чудово підійде як чоловікам, так і жінкам – стильним, сильним, харизматичним людям, внутрішній вогонь якого горітиме яскравіше завдяки такому потужному стимулу.



Історія створення



Цей полум'яний парфюм, що зігріває і висвітлює ніч, був представлений у 2020 році як продовження колекції Les Parfums Louis Vuitton, початок якої було покладено ще в 2016 році чудовим сучасним парфумером Жаком Кавальє. Майстер запропонував унікальну «галерею» ароматів, так чи інакше пов'язаних із прекрасними місцями та моментами на землі, заради яких варто подорожувати – адже бренд Луї Віттон – це насамперед розкішні аксесуари для комфортної мандрівки. Лише наприкінці 20 століття бренд став б'юті-концерном, включивши до сфери своїх інтересів також люксову парфумерію та розкішні прикраси.
Композиція Louis Vuitton Nuit de Feu – одне з 35 блискучих видань, про які поціновувачі говорять, що серед цих парфумів просто немає невдалих: ви можете вибрати будь-який – і відкрити для себе цілий світ, насолодившись стильним, дорогим звучанням, гідним найреспектабельніших образів.
Короткий флакон виконаний у формі циліндра і отримав вишуканий темно-синій відтінок, що нагадує нічне небо, що ідеально передає концепцію та сутність аромату всередині.
Вся колекція парфумерії від Луї Віттон представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де он-лайн або у шоу-румі ви можете купити Louis Vuitton Nuit de Feu із гарантією справжності.



Ніч вогню!



Композиція огортає вас ароматним бальзамічно-смолистим серпанком ладану, що відразу ж створює містичну ауру таємниці та влади над почуттями оточуючих.
У серці твору панує природний, тваринний магнетизм мускусу, що створює особливу привабливу силу аромату.
Завершується твір потужною, яскравою, насиченою темою шкіри в дуеті з глибоким, виразним акордом дерева з солодкими, бальзамічними тонами, гарно акцентованими смолою олібануму.
Якщо ви любите гарячі, ефектні аромати, які здатні гідно підкреслити вашу харизму, вам неодмінно варто купити Louis Vuitton Nuit de Feu в інтернет-магазині La Grande!