0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Louis Vuitton Meteore

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Louis Vuitton Meteore Парфумована вода
100ml
12 983 грн
Louis Vuitton Meteore Парфумована вода (пробник)
2ml
534 грн
Louis Vuitton Meteore Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Louis Vuitton Meteore



Яскраво прокреслюючи небо, метеор мчить у просторі, сяючи та даруючи надію на виконання бажань. З далеких глибин всесвіту летить він, несучи нам світло, пробуджуючи уяву, змушуючи мріяти і вірити у краще. Існує легенда, що поки вогненний метеор летить небосхилом, треба встигнути загадати все те, що для вас важливо. Часу для цього так мало, що вам доводиться вибирати лише найзначуще і найяскравіше, а значить – переосмислювати своє життя.
Наша доля також подібна до метеора – ми мчимося в часі та просторі, залишаючи яскравий шлейф – або згоряючи без сліду. Вибирати лише вам, що залишиться в пам'яті та серцях після вас. А щоб враження справді було незабутнім, важливо вміти створити ефектний образ – саме такий, як пронизливо-свіжий, блискучий аромат Louis Vuitton Meteore!
Він наповнює простір навколо цитрусовими та пряними, фужерними та деревними акордами. Його бадьорий, тонізуючий вайб надихає вас на енергійні, сповнені подій та емоцій дні. Відмінний вибір для чоловіка, який хоче прожити на повну силу цей яскравий незабутній весняно-літній сезон!



Історія створення



«Метеор» є яскравим елементом блискучої колекції Les Parfums Louis Vuitton, що вийшла в 2016 році і стала своєрідною «парфумерною візитною карткою» гламурного бренду - LVMH Luxury Group, транснаціональної корпорації, що є для всього світу втіленням лакшері-стилю. Колекція розроблена парфумером Жаком Кавальє-Беллетрюдом (Jacques Cavallier Belletrud) і включає 35 видань, які так чи інакше втілюють ідею подорожей.
Композиція Louis Vuitton Meteore є новинкою в даній лінійці, вона була представлена ​​брендом у 2020 році разом з плеядою нових блискучих видань: California Dream, Nuit de Feu, Etoile Filante, Heures d'Absence, The Beach, Imagination.
Красивий флакон виконаний у вигляді ідеального циліндра з чарівним вмістом небесно-блакитного кольору. Він втілює ідею стрімких змін на краще, вісником яких і є нічний гість, що летить високо в небі і кличе за собою.
Це чудове видання та інші бестселери бренду представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви можете онлайн або в нашому шоу-румі купити Louis Vuitton Meteore з гарантією справжності та зручною для вас доставкою.



Сяйво небесного гостя



Парфум виблискує з перших акордів, наповнюючи свіжістю цитрусових нот - соковитого сонячного мандарину, сицилійського апельсина і калабрійського бергамота.
Ця хвиля змінюється пряною експресією запашних спецій: рожевого та чорного перцю, мускатного індонезійського горіха, гватемальського кардамону. Харизму прянощів чудово балансує ніжність та романтичність квітів туніських неролі.
Завершується твір багатогранними відтінками олії яванського ветивера – деревними та димними, землистими та темно-шоколадними.
Якщо вам потрібен неординарний освіжаючий аромат для спекотного сезону, віддайте перевагу цьому бадьорому, тонізуючому парфуму: варто купити Louis Vuitton Meteore в інтернет-магазині La Grande - і у вас з'явиться космічна енергія для здійснення ваших цілей і планів!