0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Louis Vuitton Les Sables Roses

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Louis Vuitton Les Sables Roses Парфумована вода
Немає у наявності
Louis Vuitton Les Sables Roses Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Louis Vuitton Les Sables Roses Парфумована вода (пробник)
Немає у наявності

Louis Vuitton Les Sables Roses



"Рожеві піски" - так незвично і поетично назвав свій новий твір модний бренд Louis Vuitton. Інтригуюча, чарівно прекрасна композиція Les Sables Roses чудово передає магію контрастів піску і сонячних променів на світанку і заході сонця, що фарбують дюни в чудовий тон рожевого золота. Вся розкіш парфумерних традицій Близького сходу блискуче втілена в цьому шикарному флорієнтальному ароматі, що наповнює простір акордами троянд і вудового дерева, амбри та теплих прянощів, доповнених тваринами та металевими відтінками.
Парфум прекрасний осіннім або зимовим вечором, коли вам захочеться поміркувати про неординарні розмаїття світобудови: єдність і гармонію протилежностей - світла та темряви, льоду та вогню, дня та ночі, небес та землі. Все це так ефектно передано в композиції Les Sables Roses, що є своєрідними «Пісками часу», де минуле і майбутнє переплітаються в єдиній матерії. Філософствуйте, насолоджуйтесь, осягайте таємниці всесвіту, дивлячись на чудову зміну сходів і заходів сонця, що фарбують вічні, і в той же час такі мінливі піски у всі відтінки троянд.



Історія створення



Парфум Louis Vuitton Les Sables Roses є ефектною частиною лінії Les Parfums Louis Vuitton, задуманої і спредставленої талановитим майстром Жаком Кавальє (Jacques Cavallier). Перші сім творів вийшли ще 2016 року, а от «Рожеві Піски» поповнили її 2019-го. Загалом у цій лінії 35 видань, кожне з яких – унікальна історія про якесь місце чи явище на нашій планеті, віртуозно розказана настільки захоплююче, що і вам захочеться її повторити!
Твір натхненний традиціями створення арабських пахощів, багато з яких пройшли крізь століття, починаючи з давнини, адже справжня краса – вічна, як і мистецтво, що її створює.
Гарний флакон незвичайного темного градієнтного чорно-рожевого забарвлення втілює собою нічну темряву, що плавно опускається на рожевий від сонячних променів пісок, уособлюючи зміну світанку і заходу, добра і зла.
Вся колекція представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Louis Vuitton Les Sables Roses можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Прекрасні троянди серед пустелі



Композиція зачаровує з перших миттєвостей пахощами прекрасного букета, складеного з різних сортів троянд, серед яких солює болгарська красуня, чий запах воістину унікальний і переливається сливово-смородиновими, деревними і навіть м'якими тютюновими відтінками.
Красу троянд ідеально доповнює дует прянощів: тут темпераментний чорний перець переплітається із чудовим шафраном – дорогоцінною ароматною спецією з південним колоритом.
Фінальний акорд просто неймовірно гарний: чуттєва тема теплої, солонуватої сірої амбри покладена на неймовірну базу смолистого пряного, бальзамічно-солодкого удового дерева.
Атмосфера прекрасної оази серед пустелі в рожевих променях заходу чи сходу сонця на піщаних барханах передана в цьому ароматі напрочуд реалістично, і якщо ви завжди мріяли про таку подорож, вам неодмінно варто купити Louis Vuitton Les Sables Roses в інтернет-магазині La Grande!