0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Louis Vuitton Le Jour Se Leve

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Louis Vuitton Le Jour Se Leve Парфумована вода (тестер)
100ml
12 983 грн
Louis Vuitton Le Jour Se Leve Парфумована вода (пробник)
2ml
534 грн
Louis Vuitton Le Jour Se Leve Парфумована вода
Немає у наявності

Louis Vuitton Le Jour Se Leve



Відомо, що наше серце б'ється особливо сильно в ті моменти життя, які для нас неймовірно багато. Ми відчуваємо себе схвильованими, переживаємо неординарні події, незабутні емоції, наш пульс частішає - коли ми закохані, перебуваємо на піку відчуттів або передбачаємо новий день як одкровення, нове відкриття, чисту сторінку, можливість втілити те, про що мріяли вчора.
Ось чому модний бренд Louis Vuitton недаремно назвав саме так один з найкращих своїх ароматів – божественний парфум Le Jour Se Leve у перекладі означає «День, що сходить».
Натхненням для його створення стала атмосфера чарівного Блакитного берега та фантастичні емоції, які ви переживаєте тут, залишаться з вами назавжди: кожен новий день тут – як день вашого народження. Варто лише вдихнути цей чарівний аромат - і перенестися думками туди, де ви безхмарно щасливі!
Ця аура майстерно передана в парфумі цитрусовими та квітковими, зеленими та фруктовими, свіжими, пряними та мускусними акордами – насолоджуйтесь!



Історія створення



«День, що сходить» - чудовий приклад того, як відразу кілька людей можуть створити справжній шедевр, якщо налаштуються на одну хвилю і їхні серця битимуться в унісон. Чудовий сучасний парфумер Жак Кавальє-Беллетрюд перейнявся чарами Французької Рів'єри і передав пахощі цього благословенного краю дивовижними ольфакторними нотами, а талановитий французький режисер Ромен Гаврас зняв про це фантастично красивий рекламний ролик, який сфокусував увагу модної публіки не тільки на цьому ароматі, але й на всій колекції Les Parfums Louis Vuitton загалом. Амбасадором модного дому Луї Віттон в цілому, і зокрема, його ароматів, стала прекрасна Емма Стоун, володарка двох премій «Оскар», краса якої також привернула увагу до цього парфуму.
Le Jour Se Leve вийшов трохи пізніше старту колекції – перших семи її видань, він був презентований у 2018 році, але зайняв гідне місце серед 35 ароматів-сюжетів про подорожі до найдивовижніших куточків, які так бажані для всіх, хто любить мандрівки «першим класом» - власне, вони і становлять аудиторію респектабельного бренду Луї Віттон.
Вся колекція Les Parfums Louis Vuitton представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Louis Vuitton Le Jour Se Leve ви зможете онлайн або в шоу-румі – за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Ранок нового дня



Композиція, наче світанок, зустрічає вас цитрусово-ягідною свіжістю яскравого, сонячного міксу грейпфрута та мандарину, апельсина, бергамоту та чорної смородини.
Романтична лінія твору вступає разом з його «серцевим» акордом, де пахнуть запаморочливі квіткові ноти кришталевих конвалій і п'янкого жасмину самбак, фруктово-замшевого османтусу і магнолій, що хвилюють, вишуканих півоній і оксамитових троянд. Фоном для цього приголомшливого букета служать соковиті зелені ноти – ви немовби опинилися в ранковому саду, де кожна квітка розкривається назустріч новому дню!
Завершується звучання витонченою чуттєвістю білого мускусу, посиленою чарами молекули Iso E Super і природною чарівністю ванілі.
Якщо вам подобається елегантність та чуттєвість в одному стильному флаконі – рекомендуємо купити Louis Vuitton Le Jour Se Leve в інтернет-магазині La Grande, адже він створений саме для вас!