0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Louis Vuitton Dancing Blossom

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Louis Vuitton Dancing Blossom Парфуми (тестер)
100ml
22 966 грн
Немає у наявності

Louis Vuitton Dancing Blossom



"Вальс квітів", написаний Louis Vuitton, у своїй досконалості не поступається чудовому музичному твору Чайковського, що є світовою класикою. Аромат Dancing Blossom також гідний поповнити культурну скарбницю нашої цивілізації, лише в іншій номінації – парфумерній.
Він наповнює простір чарами акордів троянди, туберози, білих квітів і фруктів, що зливаються в запаморочливу мелодію, яка змушує завмирати від захоплення. Парфум витончений і шикарний, він гарний і естетичний, і буде високо оцінений тими, хто має розвинений смак і почуття стилю.
Звучання аромату ідеально навесні та влітку, саме тоді, коли квітнуть квіти, прикрашаючи собою наше життя. Він створений як унісекс-видання, але найбільше порадує прекрасну половину людства, адже квіти є уособленням жіночої краси, ніжності та витонченості.



Історія створення



Парфумерна історія «Танцюючих квітів» почалася в 2021 році, коли вийшла феєрично прекрасна нова колекція Les Extraits. Її творцем є парфумер Жак Кавальє (Jacques Cavallier), автор усієї скарбниці ароматів модного дому Louis Vuitton.
Загалом у портфоліо бренду майже півсотні ароматів, і лінія «Екстракти» займає особливе місце – і не лише за рахунок високої вартості: цими коштовностями можуть володіти лише найдостойніші! Ви можете обрати те, що спокушає вас найсильніше: Myriad - східна мелодія уда і троянди, Rhapsody - поема про білі квіти, Stellar Times - ваша зоряна година, наповнена флорієнтальним шармом, Symphony, сповнена цитрусової свіжості, або Cosmic Cloud з "космічних хмар".
Серед них Dancing Blossom відрізняється особливою витонченістю, чудовою ніжністю, привабливою чуттєвістю і справжньою природною чарівністю, яка збере вам безліч щирих компліментів.
Неймовірно гарний та абсолютно неординарний флакон створив видатний дизайнер та скульптор Френк Гері. Він надав срібній кришці химерну форму сплеску - так аромат дифузно вислизає з флакона, наповнюючи простір навколо себе справжньою магією.
Вся колекція Les Extraits представлена ​​вже і в Україні: ви можете знайти ці скарби в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Louis Vuitton Dancing Blossom навіть онлайн із гарантією справжності.



Чарівний танець квітів...



У цій квітковій феєрії першим вступає чарівний дует найніжніших, напрочуд гарних і натуральних травневих троянд і замшево-абрикосового османтусу з його незрівнянним орієнтальним колоритом.
У «серцы» композиції безроздільно панує красуня тубероза – чуттєва магія, яка спокушає своїми вершково-медовими переливами.
Завершується твір колоритним акордом жасмину самбак з його еротичною насиченістю та екзотичністю білоквіткової теми.
Якщо ви любите флористичні аромати в їхньому найвищому виконанні, вам неодмінно варто купити Louis Vuitton Dancing Blossom в інтернет-магазині La Grande, щоб увінчати цим скарбом свою колекцію або зробити незабутній подарунок - неймовірно гарний, дорогий і незабутній.