0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Louis Vuitton Au Hasard

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Louis Vuitton Au Hasard Парфумована вода (тестер)
100ml
12 983 грн
Louis Vuitton Au Hasard Парфумована вода
Немає у наявності
Louis Vuitton Au Hasard Парфумована вода (пробник)
Немає у наявності

Louis Vuitton Au Hasard



Дивовижна назва цього парфуму – «Випадковість» насправді закономірна: найпрекрасніші речі на землі відбуваються справді випадково. Найкращі події в житті ми зовсім не плануємо, а деякі вищі сили наче дарують нам щедрі подарунки, здатні перевернути все наше життя. Ось чому модний дім Louis Vuitton саме так назвав один із найкращих своїх парфумерних творів - Au Hasard.
Ця чудова випадковість підкорить вас своїми мускусними та пудровими, шкіряними та деревними, тваринними та пряними, фужерними та цитрусовими, фруктовими та солодкими акордами, що зливаються у зовсім неймовірну мелодію, малюнок якої ви спостерігатимете із захопленням від прелюдії до фіналу.



Історія створення



Колекція Les Parfums Louis Vuitton – справді унікальне зібрання справжніх творів парфумерного мистецтва у кращому французькому стилі, уособлення бездоганного смаку та паризького шарму.
Автором композиції Louis Vuitton Au Hasard став чудовий майстер Жак Кавальє-Беллетруд з компанії Firmenich, який спеціально залишив її заради співпраці з LVMH Luxury Group та можливості розкрити свою фантазію, створивши величезну колекцію парфумів для подорожей першим класом. Не секрет, що головним напрямком фірми Луї Віттон було виробництво елітного багажу – валіз, дорожніх сумок, кейсів тощо. Пізніше вона стала справжнім міжнародним концерном, до складу якого увійшли кілька парфумерних люксових брендів. Ось чому так важливо було створити щось абсолютно унікальне для клієнтів Луї Віттон, і таким «сюрпризом» стала лінія ароматів Les Parfums Louis Vuitton, представлена ​​в 2016 році, до складу якої увійшли 35 парфумів, про які знавці говорять, ніби вони такі досконалі, що можна купувати будь-який і бути впевненим, що ви не будете розчаровані. І це правда!
Гарний флакон парфуму «Випадковість» захоплює чудовим відтінком кольору шампанського – його часто подають у літаках пасажирам преміум та бізнес-класу, щоб політ пройшов максимально приємно.
Усі найкращі видання Les Parfums Louis Vuitton представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де легко купити Louis Vuitton Au Hasard онлайн або у шоу-румі м. Києва з гарантією справжності.



Шарм деревного аромату...



Композиція зустрічає вас ефектною свіжістю альдегідів та цитрусових нот бергамоту і лимона – легкі, позбавлені солодощі, чисті ноти наповнять вас енергією сонця та чудово тонізують.
У «серці» твору змішалися квіти, прянощі та зелені ноти: тут створено чудовий мікс із аромату стиглих груш, запашного кардамону та дивовижно ніжних, витончених білих квітів – неролі та фрезій.
Однак найсильніше враження справить на вас фінал, де з'єдналися яскраві акорди респектабельної шкіри з чуттєвим дуетом мускусу і мускусно-фруктово-пряної амбрети, що п'янить, на незрівнянній базі двох деревних нот - теплого м'якого кашмерану і вершково-кремового сандалу.
Якщо вам імпонує така симфонія нот, вам варто купити Louis Vuitton Au Hasard в інтернет-магазині La Grande - і насолоджуватися!