0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Louis Vuitton Apogee

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Louis Vuitton Apogee Парфумована вода (тестер)
100ml
12 983 грн
Louis Vuitton Apogee Парфумована вода
Немає у наявності

Louis Vuitton Apogee



Тонкий, шляхетний аромат композиції Louis Vuitton Apogee звучить шикарно та дорого, втілюючи поняття чудового смаку та бездоганного почуття стилю. У ній є напівпрозора весняна легкість, ніжність кольорів, класична краса та інтелігентність. Парфум наповнює простір ароматами конвалії та інших весняних білих квітів з цитрусовими та деревними, свіжими та мускусними, зеленими та пудровими акордами.
Це – ідеальний аксесуар для щасливого та сонячного весняного дня чи безтурботного недільного літнього ранку, коли попереду – чудове та дивовижне, наповнене радістю майбутнє. Це – апогей щастя, момент, коли сонце в зеніті, а ви випромінюєте радістю, передчуваючи ще більше задоволення від життя, яке таке прихильне до вас!



Історія створення



Парфумерна історія колекції Les Parfums Louis Vuitton розпочалася задовго до її виходу у 2016 році. За 4 роки до цього автор цієї чудової лінії ароматів, талант світового масштабу Жак Кавальє-Беллетруд ухвалив рішення про співпрацю з модним брендом Луї Віттон і пішов із престижної парфумерної компанії Firmenich спеціально для створення колекції парфумів для тих, хто часто подорожує. Адже не секрет, що, незважаючи на те, що Louis Vuitton з LVMH Luxury Group – величезна б'юті-корпорація з інтересами у багатьох фенш-сферах, її початковою тематикою було створення престижних аксесуарів для мандрівників: валіз, дорожніх сумок тощо.
Тому головною ідеєю колекції Les Parfums Louis Vuitton був комфорт для самого володаря аромату та для оточуючих: вони покликані створювати настрій, але не псувати його оточуючим, які перебувають у подорожі так близько, що неминуче проникають у ваш особистий простір. Ось чому всі парфуми цієї колекції відносяться до розряду тих, які подобаються практично всім, не епатують, не заважають, демонструють чудовий смак та почуття міри.
Стильний флакон Louis Vuitton Apogee, випущений у 2016 році, виконаний у формі циліндра та має дуже приємний відтінок сонячного світла.
Парфуми колекції Les Parfums Louis Vuitton представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви можете купити Louis Vuitton Apogee з гарантією справжності не тільки в унікальних флаконах, а й у форматі тестерів або пробників.



Коли комфорт сягає максимуму!



Композиція зустрічає вас соковитим цитрусовим дуетом апельсина та танжерину, чий аромат можна сміливо віднести до антидепресантів: настрій вони піднімають просто миттєво!
«Серце» композиції підкорить вас чистотою та бездоганністю білого квіткового букета, в якому солює кришталева конвалія в обрамленні романтичних троянд, запаморочливого жасмину та жіночних магнолій з їх тонкими сливово-лимонно-ванільними переливами.
Завершення твору підкорює тонкою чуттєвою красою акценту білого мускусу з його дивовижним змішуванням невинності та сексуальності. Базою парфуму служать елегантні дерев'яні ноти кремово-вершкового сандала і гуаяка, що відрізняється чудовим квітковим відтінком аромату деревини.
Якщо ви любите аромати з конвалією, вам неодмінно варто купити Louis Vuitton Apogee в інтернет-магазині La Grande – він стане перлиною у вашій парфумерній колекції!