0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Les Liquides Imaginaires Ame Du Coeur

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Les Liquides Imaginaires Ame Du Coeur Парфумована вода (пробник)
1.2ml
179 грн
Новинка
Les Liquides Imaginaires Ame Du Coeur Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка
Les Liquides Imaginaires Ame Du Coeur Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Les Liquides Imaginaires Ame Du Coeur



Модний дім Les Liquides Imaginaires створив новий витвір мистецтва дивовижної краси – ефектну композицію Ame Du Coeur, що означає «Душа серця».
Гарний флакон незвичайної форми у вигляді амфори для пахощів містить у собі яскравий рубіново-червоний парфум: такий відтінок підкаже вам характер звучання – темпераментний та шикарний!
Цей настрій майстерно передано деревними та теплими пряними, цитрусовими та фужерними, фруктовими та солодкими, ванільними та вдовими акордами. Вибуховий, динамічний аромат, що запам'ятовується з першої миті, призначений для людей харизматичних і неординарних. Він створений у стилі унісекс та підійде як чоловікам, так і жінкам, що прагнуть справити яскраве враження!



Історія створення



Парфумерна історія бренду з інтригуючою назвою «Рідкі Враження» розпочалася у 2011 році, коли було презентовано перше видання, яке відразу ж завоювало популярність завдяки яскравому звучанню, цікавій концепції та неординарному дизайну.
Зараз у портфоліо бренду вже понад три десятки творів, об'єднаних у тематичні колекції-трилогії.
Так, чудова, неймовірно багатогранна композиція Les Liquides Imaginaires Ame Du Coeur була створена в 2024 році в рамках лінії Les Eaux de l'âme («Води душі»), куди входить також дивовижна та неординарна «Диявольська краса» деревно-фужерного спрямування.
Автором твору Ame Du Coeur стала Надеж Ле Гарлантежек (Nadège Le Garlantezec) із відомої французької компанії Givaudan. Для бренду «Враження» вона створила чотири прекрасні роботи – їй належать також інжирно-імбірний шипр L’Ile Pourpre, землесто-деревний лісовий Tellus і морський, деревно-цитрусовий Navis. До того ж Надеж подарувала світу й інші хіти: Devil Tender Ex Nihilo, Narciso Rouge, Narciso Rodriguez, Boucheron Quatre.
Вся колекція Les Eaux de l'âme представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Les Liquides Imaginaires Ame Du Coeur можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Яскраві враження!



Композиція дивує своєю багатоплановістю та багатством палітри. Перший акорд найбільш розкішний, і ви будете захоплені красою поєднання цитрусів і прянощів: соковитий, гіркувато-солодкий червоний апельсин, сонячний мандарин і гіркий грейпфрут ефектно аранжовані з запашними розсипами імбиру, чорного перцю і кардамону на довершеній кипарисовій основі, прикрашеній оксамитом троянд.

Така барвиста прелюдія переливається відтінками, ніби калейдоскоп, створюючи химерні і прекрасні поєднання, плавно переходячи до центрального акорду - втіленої фруктової спокуси, створеної за допомогою звабливих нот яблук, слив і родзинок з чудовим квітковим акцентом помарози та незрівнянною нотою гуаякового дерева з його грайливим квітковим підтоном.


Завершується враження розкішною деревною базою, складеною з нот акігалавуда, кедра і ветівера, що  прикрашені принадним дуетом солодкої ванілі і бобів тонка.
Якщо вам імпонує цей настрій насолоди, варто купити Les Liquides Imaginaires Ame Du Coeur в інтернет-магазині La Grande!