0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Haute Fragrance Company I Wanna Be Loved by You

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Haute Fragrance Company I Wanna Be Loved By You Парфумована вода
329 грн
Новинка
Haute Fragrance Company I Wanna Be Loved By You Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Haute Fragrance Company I Wanna Be Loved By You



Культова пісня гламурного вищого світу I Wanna Be Loved By You та блискучий образ легендарної зірки кінематографа Мерилін Монро надихнули парфумерів бренду Haute Fragrance Company на створення чудової однойменної композиції для ваших незабутніх моментів!
Це – аромат-настрій, запах флірту та бажання, що наповнює простір п'янкими акордами фруктів та дерева, троянд та амбри.
Він незрівнянно гарний в якості вечірньої прикраси – з тих, що одягають на вечірки, побачення та прийоми. Огорнувши себе цією аурою, можна відчути себе зіркою на червоній доріжці – ефектною та хвилюючою.
Це осінньо-зимовий парфум – насичений і неймовірно стійкий, з виразним шлейфом, який помітять та оцінять усі присутні – він збере вам сотні компліментів!



Історія створення



Музичній композиції, що стала легендою, вже 100 років: вона була написана в 1925 році, з нею сяяли на естраді багато виконавців, але мегапопулярною ця пісня стала в 1959, з виходом неперевершеної кінокомедії «У джазі тільки дівчата», де її виконала незрівнянна блондинка Мерилін Монро. Вершини тріумфу композиція та її виконавиця досягли на дні народження президента США Джона Кеннеді, - це був неперевершений подарунок кінодіви не просто світовому лідерові, але чоловіку, якого вона любила.
Не дивно, що така захоплююча історія зацікавила Маттео Чібіка, арт-директора парфумерного бренду Haute Fragrance Company, який майстерно передає найнезвичайніші сюжети у ольфакторних образах – тобто у вигляді ароматів.
Автором ароматної композиції I Wanna Be Loved By You став молодий та перспективний парфумер Benoît Bergia, який представив свій твір у 2024 році.
Вся колекція парфумів від HFC, що налічує понад 30 чудових видань, представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Haute Fragrance Company I Wanna Be Loved By You ви зможете серед перших - і з гарантією справжності.



Хочу бути коханою!



Першими вступають соковиті, спокусливі фруктові тони солодких слив та стиглих лісових ягід у незвичайному аранжуванні з алкогольним акордом п'янкого саке.
У «серці» твору звучать неординарно підібрані ноти романтичних троянд, теплої чуттєвої амбри та соковитих ароматних яблук.
Фінальний деревний акорд майстерно складений з бальзамічного уду і димного ветівера з дивовижною нотою османтуса.
Гарний фіал незвичайної круглої форми декорував визнаний французький дизайнер Артуро Еллена, відомий своєю роботою з такими модними проектами, як Vogue та Cosmopolitan. На флаконі зображено жінку в образі гламурної танцівниці, чиє відверте вбрання збуджує бажання.
Якщо вам імпонує такий настрій, вам неодмінно варто купити Haute Fragrance Company I Wanna Be Loved By You в інтернет-магазині La Grande - він допоможе вам створювати дійсно незабутні образи!