0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Parfums de Marly Perseus

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Parfums de Marly Perseus Парфумована вода
171 грн
Новинка
Parfums de Marly Perseus Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Parfums de Marly Perseus: сяюча свіжість!



Паризький модний бренд Parfums de Marly презентує ефектний і стильний чоловічий парфум Perseus, що огортає свого героя ореолом слави та успіху, втілених у цитрусових та деревних, фужерних та пряних вайбах.
«Персей» присвячений легендарному давньогрецькому герою міфів – молодому богу, підкорювачу чудовиськ та рятівнику красунь. Перекази приписують йому перемогу над жахливою Медузою Горгоною та визволення небесної полонянки Андромеди.
Парфум порадує вас своєю чудовою стійкістю – це рідкість для цитрусових ароматів, що особливо приємно влітку, адже темп вашого життя та яскравість подій така, що не завжди є час для того, щоб витрачати його на підтримку іміджу, коли довкола вирує життя!



Історія створення



Новинка чудового французького бренду Parfums de Marly натхнена чудовим краєвидом французького королівського замку Марлі у променях ранкового сонця. Їх дотик пробуджує квіти в садах, оживають фонтани, тіло наповнюється енергією та радістю – життя прекрасне та дивовижне, якщо ви вмієте бачити і цінувати цю красу.
Автором композиції Parfums de Marly Perseus стала Nathalie Templer – чудовий сучасний парфумер із компанії MANE. Вона представила свій твір у 2024 році на щорічній виставці нішевих ексклюзивів ESXENCE.
Парфум увійшов до тріо найкращих цитрусових парфумів бренду - Perseus, Percival та Sedley. Гарний флакон яскравого сонячного кольору в класичному «палацовому» французькому стилі чудово передає настрій аромату всередині. Жюльєн Шпрехер, засновник та креативний директор бренду Parfums de Marly вважає, що домінуюча тема грейпфрута - ідеальне тло для літнього аромату динамічного, харизматичного чоловіка - оптиміста і гедоніста.
Вся колекція парфумів Марлі представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Parfums de Marly Perseus можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Сяюча краса молодого бога!



Композиція яскраво й соковито стартує динамічним, освіжаючим поєднанням цитрусових і ягідних нот: тут тонізуючий грейпфрут і шляхетний бергамот заряджають вас своєю сонячною енергією, а фруктово-деревний, трохи терпкий акцент чорної смородини підкреслює вашу неординарність.
У «серці» твору панує димно-деревний аромат ветівера, гарно аранжований з елегантною квіткою герані та соковитим, іскристим акцентом зеленого мандарину.
Шляхетна деревна база у фіналі захоплює своєю кашеміровою домінантою, а сіра амбра надає їй неповторну теплу чуттєвість.
Якщо ви шукаєте аромат, який звучатиме дорого і гідно, проте без зайвої важкості та пафосу – віддайте перевагу саме цьому чудовому творінню. Варто купити Parfums de Marly Perseus в інтернет-магазині La Grande – і ви легко зможете створити образ у стилі Old Money!