0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Essential Parfums Neroli Botanica

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Essential Parfums Neroli Botanica Парфумована вода
190 грн
Новинка
Essential Parfums Neroli Botanica Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Essential Parfums Neroli Botanica – чари білих квітів!



Дозвольте вашій уяві перенести вас у сад, де п'янко пахнуть запаморочливі білі квіти на кущах жасмину та цитрусових деревах... Їх тонкий аромат зачаровує, огортає романтичним флером і налаштовує на витонченість та легкість. Саме таке враження справляє композиція Essential Parfums Neroli Botanica – світла весняно-літня парфумована вода для чоловіків та жінок, які вміють бачити красу в будь-якому моменті життя та здатні глибоко відчути насолоду нею.
Парфум огорне вас флером білих квітів з фужерними та цитрусовими, свіжими та деревними, пряними та зеленими відтінками. Він стане вашим улюбленим аксесуаром для теплого сезону, який налаштовує на романтичний лад. Парфум чудово поєднується з легкими і напівпрозорими тканинами, що летять, струмують, з білими і небесно-блакитними вбраннями в елегантному або вільному стилі.
Відмінний вибір для побачення, весілля чи романтичної подорожі для юної дівчини чи молодої жінки, а також для її елегантного та стильного чоловіка!



Історія створення



Essential Parfums – новий бренд, який може стати вашим чудовим відкриттям!
Він з'явився на ринку нішевих ексклюзивів у 2018 році і вже встиг порадувати шанувальників колекцією з десяти чудових видань у стильних та елегантних класичних світлих флаконах.
Автором композиції Neroli Botanica стала Енн Фліпо (Anne Flipo), талановитий парфумер із компанії IFF, яка відома такими чудовими роботами, як Love Story Chloé, Because It's You Giorgio Armani, Jeanne Lanvin, Skin Trussardi, Libre Yves Saint Laurent L'Artisan Parfumeur.
Майстер отримала завдання створити ідеальну класику – парфум, яким однаково могли б насолодитись і чоловіки, і жінки. Темою були задані білі квіти – безпрограшний у своїй елегантності варіант. Енн Фліпо впоралася із завданням просто блискуче, і тепер всі ми можемо оцінити пишність цього твору!
Флакон також лаконічний - і цим прекрасний: нічого зайвого, просто зосередьтеся на красі, що міститься всередині!
Вся колекція представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Essential Parfums Neroli Botanica можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Білий ідеал!



Композиція зустрічає вас запаморочливим пахощами жасмину – його аромат, що п'янить, є символом романтичних відносин і ідеально підходить закоханим! З ним чудово гармонує запах неролі – аромат цитрусових дерев з усією багатою гамою їхніх нюансів – нотами квітів, цитрусів, зелені, дерева: розкіш природи послужить вашій красі!
У серці композиції пульсує харизматична пряна нота імбиру, наповнюючи простір темпераментним вайбом.
Завершується враження деревно-землистим акцентом ветівера, доповненим чудовою лимонною смолою елемі.
Якщо ви шукаєте ідеальний літній аромат - чистий, сяючий і бездоганний, вам неодмінно варто купити Essential Parfums Neroli Botanica в інтернет-магазині La Grande - ви будете захоплені його досконалістю!