0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Montale Oud Fool Roses

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Montale Oud Fool Roses Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка
Montale Oud Fool Roses Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка

Montale Oud Fool Roses



Що може бути звичайнішим за троянди на побаченні? І що може бути прекраснішим за ці квіти, адже уявити собі гарний роман без цих найніжніших свідків ваших почуттів неможливо! Ось чому бренд Монталь знову звертається до образу квітки, що втілює чарівну жіночну красу, і аранжуючи його з потужною деревною темою уда, що символізує мужність, втіливши їхнє єднання в композиції Montale Oud Fool Roses!
Чудовий рожевий букет прикрашений мускусними і пудровими, амбровими, цитрусовими і удовими акордами, що зливаються в прекрасну мелодію флорієнтальної розкоші, адже гарний східний колорит - родзинка парфумів від Монталь, що зумів майстерно об'єднати орієнтальний шик с чисто французським шармом.
Парфум створений у форматі унісекс та ідеально підійде для прекрасних вечорів осінньо-зимового сезону, які будуть наповнені компліментами, захопленням та фліртом, здатним перетворитися на глибоке почуття!



Історія створення



2024 рік став для бренду Монталь часом феєричних прем'єр! У своїх головних бутіках у Парижі та Мілані П'єр Монталь представив відразу три приголомшливі видання: чуттєвий шкіряний парфум Beast Love («Тваринна пристрасть»), легковажний і безтурботний Bubble Forever, що втілює іскрометний літній флірт, і, звичайно ж, хвилюючий і гламурний Oud Fool Roses.
Його назва перекладається вельми несподівано: «Удові троянди», а це означає, що поєднання уда і троянди, яке давно стало звичною класикою східної парфумерії, тут домінуватиме. Але насправді ця історія зовсім не банальна, навпаки – яскрава та дуже приваблива. Вона дозволяє ефектно розкривати свої найкращі сторони, підкреслюючи ті ваші риси, які будуть виграшними: ніжність і романтизм, легкість і грайливість, і в той же час – глибина і пристрасть будуть вдало акцентовані.
Автором композиції Montale Oud Fool Roses став П'єр Монталь – засновник бренду.
Вся колекція ароматів цього прекрасного французького парфумера, збагаченого східним досвідом, представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви завжди маєте можливість купити Montale Oud Fool Roses та інші новинки відразу після їхньої світової прем'єри. Справжність усіх товарів та комфортну доставку гарантуємо!



Уд и роза - идеальная пара!



Головна героїня твору, чудова троянда, пахне в нотах прелюдії особливо романтично, наче підсвічена соковитими цитрусовими іскорками танжерину. Тут вона юна і безтурботна, дівоча та фліртуюча – чудовий образ для першого побачення молодої дівчини, усміхненої та милої.
У «серці» композиції троянда захоплює більш дорослою красою – тут панує таїфська троянда у всій її блискучій жіночності. Оправою для цієї природної коштовності стали шикарні дерев'яні ноти кашемірового дерева та ефектного, смолисто-бальзамічного уда - чоловічої сторони цього парфуму.
Завершується враження дивовижним чуттєвим дуетом мускусу та амбри з чудовим флорієнтальним акцентом лабдануму.
Гарний колір флакону поєднав чорний блиск ночі та рожеву ніжність світанку – чудовий образ, що ідеально ілюструє сутність самого парфуму.
Якщо вам імпонує східно-квітковий колорит від П'єра Монталя, вам неодмінно варто купити Montale Oud Fool Roses в інтернет-магазині La Grande!