0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Montale Bubble Forever

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Montale Bubble Forever Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка
Montale Bubble Forever Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Montale Bubble Forever – безтурботне яскраве літо!



Легкий, радісний, безхмарний настрій аромату Montale Bubble Forever здатний робити нас щасливими завжди: вдихнувши цей оптимістичний, солодкий запах, ми відчуваємо насолоду та мимоволі посміхаємося.
Цю ауру блаженства дарує нам букет білих квітів, що хвилюють, і яскравий калейдоскоп неймовірно спокусливих солодких нот: цитрусових і ванільних, трояндових і пудрових, мускусних і фужерних.
Недарма ж сама назва обіцяє феєрію емоцій: Bubble Forever – це шоу мильних бульбашок, це рожевий рай, світ чарівних однорогів, райдужних мрій, весняних надій та літніх радощів.
Відмінний вибір для юної дівчини чи романтичної молодої жінки, яка збирається на побачення, прогулянку чи шопінг – він налаштовує на легкість та посмішки, гарантує увагу та компліменти – дозвольте ж собі цю радість!



Історія створення



Композиція Montale Bubble Forever – відкриття 2024 року, представлена ​​у надновій колекції П'єра Монталя у бутіках Парижа та Мілану, а тепер доступна і по всій Європі, в тому числі і в Україні завдяки інтернет-магазину La Grande.
Прем'єра відбулася у 2024 році – парфум призначений для сонячних днів теплого сезону та стане чудовим приводом для зустрічі весни чи яскравих емоцій літа.
Гарний флакон ідеально зберігає парфум без жодних негативних змін через високу температуру, сонячні промені або високу вологість: він створений з особливого сплаву, що використовується в космічних дослідженнях, і забезпечує звучання аромату саме таким, як його задумав сам автор. Дизайнери надали корпусу чудовий рожевий із золотом відтінок – дуже дівочий та гурманський.
Вся колекція ароматів від П'єра Монталя представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Montale Bubble Forever можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Флірт та радість – кожну секунду!



Композиція стартує соковито та іскристо – тут є і льодяникова цитрусова насолода, і фруктова спокуса іскристих лимонів, ароматних грейпфрутів, витончених неролі та стиглих соковитих груш.
Така життєрадісна прелюдія змінюється романтичною квітковою темою: карколомний букет серцевого акорду складений з ніжних квітів апельсинового дерева - флердоранжа, хвилюючого жасмину і жіночних троянд. Пряний акцент кориці привносить у цю флористичну феєрію темпераментний нюанс.
Завершується враження гурманським грайливим дуетом цукерок тоффі і ванілі в чуттєвому серпанку мускусу і амбри, що ефектно акцентують сексуальність створеного вами образу.

Якщо вам хочеться безтурботного флірту та водоспаду компліментів – неодмінно варто купити Montale Bubble Forever в інтернет-магазині La Grande, щоб забути про все і насолоджуватися життям!