0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія M. Micallef Secrets of Love O Feminin

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

M. Micallef Secrets of Love O Feminin Парфумована вода
168 грн
Новинка
M. Micallef Secrets of Love O Feminin Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

M. Micallef Secrets of Love O Feminin



Світла сила жіночності напрочуд гарно втілена в новій сонячній композиції M. Micallef Secrets of Love O Feminin. Вона розкриває один із головних секретів кохання – здатність приймати свою жіночу природу, усвідомлювати її можливості, щедро ділитися її теплом. Ця ідея блискуче передана яскравими, сяючими акордами цитрусів та білих кольорів з чарівними відтінками – деревними та фужерними, зеленими та солодкими, ванільними та пудровими.
Неймовірний флакон, прикрашений витонченим візерунком, ніби світиться зсередини і декорований золотою сферичною кришкою: він ніби наповнений до країв сонячним світлом і випромінює його енергію.
Прекрасний подарунок справжній Жінці – радісній, щасливій, яка своєю посмішкою осяює світ!



Історія створення



Нішевий парфумерний бренд Мартіни Мікалоф був створений у 1996 році, коли власниця салону краси в Каннах зустріла своє кохання та долю – талановитого парфумера Джеффрі Неймана з Граса. Об'єднавши таланти та сили, пара створила власну унікальну колекцію ароматів, що відрізняється м'якою чуттєвістю, подарованою Нейманом, та чудовим дизайном флаконів, створеним особисто Мартіною.
Зараз у портфоліо бренду вже близько 180 видань – справжніх витворів мистецтва!
Однією з найкрасивіших ліній бренду є багатогранна колекція Secrets of Love, що зібрала кілька дивовижних відтінків одного із найяскравіших почуттів на землі. Промениста, світла симфонія сонця M. Micallef Secrets of Love O Feminin вийшла у 2024 році, ставши втіленням витонченої жіночності флердоранжу та іскристого оптимізму цитрусів, ніжності кремових троянд та романтизму білих квітів.
Незрівнянний флакон з філігранним золотим візерунком ідеально передає сутність сяючого аромату всередині.
Вся колекція «Секрети кохання» представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де завжди можна купити M. Micallef Secrets of Love O Feminin та інші новинки світової парфумерії серед перших – ми ретельно підбираємо асортимент київського шоу-руму та інтернет-магазину, щоб ви завжди мали можливість доступу до ексклюзивів та бестселерів поряд з рідкісними виданнями нішевого сегменту.



Втілена жіночність!



Яскравий цитрусовий старт композиції наповнить вас радісною енергією цитрусів: сонячний мандарин тут доповнений іскристим лимоном, шляхетним бергамотом та запашною зеленню петітгрейну. Пряний рожевий перець дарує цьому вступу більше тепла та експресії.
Чарівність білих квітів неролі витончено продовжує флористичну тему в серцевому акорді, аранжованому з насолодою жасмину, оксамитом троянд і ніжністю флердоранжу - квітів апельсинового дерева.
Завершується твір чуттєвим квартетом звабливого мускусу, спокусливої ванілі, колоритних пачулів і вершкової деревини сандала.
Якщо вам імпонує цей квітковий флер, що так хвилює, вам неодмінно варто купити M. Micallef Secrets of Love O Feminin в інтернет-магазині La Grande, щоб насолодитися своєю жіночністю і тим захопленням, яке вона викликає у оточуючих.