0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Antonio Banderas The Icon Splendid

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Antonio Banderas The Icon Splendid Парфумована вода (тестер)
100ml
793 грн
Новинка
Antonio Banderas The Icon Splendid Парфумована вода
755 грн
Новинка
Antonio Banderas The Icon Splendid Набір (парфумована вода 100 мл + дезодорант 150 мл)
1 117 грн
Новинка

Antonio Banderas Icon Splendid: ви неймовірні!



Колекція стильних трендів від Антоніо Бандераса поповнилася чудовим жіночим виданням Antonio Banderas The Icon Splendid - яскравим деревно-фруктовим ароматом для жінок, які обожнюють бути в центрі уваги - ефектних, харизматичних, які досконало володіють мистецтвом флірту. Підсилює їхню природну чарівність хвилюючий солодкий аромат троянд і прянощів, цитрусів та білих квітів з пудровими, свіжими, фруктовими та мускусними відтінками.
Немов приголомшливе вечірнє вбрання, парфум огорне вас, перетворивши будь-який ваш вихід у світ у сенсацію. Недарма ж назва твору перекладається так багатообіцяюче: «Неймовірний»!
Це – найкращий вибір для свята або побачення, де вам важливо справити надзвичайне враження: урочистий, святковий аромат, що піднімає настрій і ваш статус, не менш значущий, ніж коштовності та дорогі аксесуари.



Історія створення



Колекція «Ікона» була запропонована Антоніо Бандерасом – яскравою голлівудською зіркою та ефектним чоловіком, який є прототипом для чоловічої лінійки «Ікони стилю». До речі, він сам виступив і в ролі амбассадора колекції, чим миттєво привернув до неї увагу і збільшив популярність – хто краще може розкрити це амплуа, як не гарячий іспанський мачо з грандіозним шармом?
Флагман «Ікони», адресований сильній статі, вийшов у 2020 році, продовжившись потім трьома шикарними фланкерами. Перша жіноча версія в ефектному рожевому флаконі з'явилася у 2023. А ще через рік була представлена ​​і нова варіація – блискуча вечірня композиція Antonio Banderas The Icon Splendid.
Красивий флакон незвичайної форми став світлішим і виглядає дуже святково – справді чудовий подарунок Жінці з великої літери!
Вся колекція The Icon в Україні представлена ​​в інтернет-магазині La Grande, де ви зможете в режимі он-лайн або в київському шоу-румі серед перших купити Antonio Banderas The Icon Splendid – всі найкращі світові новинки ми пропонуємо за дуже приємною ціною з гарантією автентичності.



У променях вашої слави!



З перших миттєвостей парфум звучить надзвичайно темпераментно і експресивно – тут гарячий пряний акцент чорного перцю ефектно аранжований із наповненими сонячною енергією соковитими фруктами – танжерином та грушею.
У серці твору зібраний хвилюючий букет з запаморочливих нот півонії та флердоранжу (квітів апельсинового дерева) на прекрасній основі з гуаяку, чия деревина також має чарівний квітковий підтон.
Але найвиразнішим є завершальний акорд, де поєдналися в повній гармонії прекрасні оксамитові троянди з солодкими нюансами ванілі та праліне на вершково-кремової базі із сандалового дерева. Аура мускусу стелиться чуттєвим шлейфом услід, залишаючи незрівнянний «післясмак».
Хочете насолодитися компліментами сповна - рекомендуємо купити Antonio Banderas The Icon Splendid в інтернет-магазині La Grande і відчути себе чудовою, неперевершеною - просто неймовірною!