0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Hugo Boss Boss the Scent Elixir for Him

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Hugo Boss Boss The Scent Elixir For Him Парфуми (тестер)
100ml
2 256 грн
Новинка
Немає у наявності
Новинка

Ваш новий Boss The Scent Elixir For Him від законодавця європейської чоловічої моди Hugo Boss!



Зустрічайте новинку модного дому Hugo Boss – ефектний та темпераментний, насичений та повний експресії амбровий парфум Boss The Scent Elixir For Him!
Видання представлене у форматі парфумів – це багатий, хвилюючий фланкер знаменитого класичного шедевра Хьюго Босс. «Еліксир» зачаровує яскравою енергетикою теплих прянощів і шляхетністю прохолодної лаванди, елегантними деревними та стильними фужерними акордами, переливається м'якими пудровими та тонізуючими свіжими аспектами.
Відмінне рішення для осіннього або зимового вечора - аромат, що зігріває кров і піднімає настрій, створює відчуття свята: життя безумовно вдалося, якщо ви здатні оточувати себе такою розкішшю!
Флакон темно-рубінового відтінку нагадує келих дорогого вина, а золото декору наголошує на статусі видання. Прекрасний вибір в якості ефектного подарунку чоловікові, який домігся ролі боса, але претендує на більше, а поки що – насолоджується моментом!



Історія створення



Перша композиція в колекції Boss The Scent з'явилася в 2015 році, коли однойменний парфум завоював серця шанувальників і започаткував цілу низку фланкерів – зараз їх уже два десятки. За традицією, кожне видання виходить тандемом – для Нього і для Неї, і ці дуети завжди об'єднані спільною темою і навіть дизайном флаконів.
Версія 2024 Elixir For Him – найбільш шикарна, це елітарний парфум з нішевим звучанням роботи молодої та талановитої Nelly Hachem-Ruiz з компанії IFF, що вже встигла зарекомендувати себе успішною співпрацею з такими брендами, як Comme des Garcons, Esprit, Giorgio Armani Lacoste, Playboy, Yardley.
Красивий флакон інтенсивністю та пристрастю свого відтінку підказує вам ступінь насиченості парфумів усередині.
Вся колекція "Аромат" (а саме так перекладається назва The Scent) представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Boss The Scent Elixir For Him та інші бестселери культового бренду Hugo Boss ви можете в онлайн-режимі або в нашому комфортному київському шоу-руме за приємною ціною із гарантією справжності.



Еліксир чоловічого шарму



Композиція чудово звучить як багатогранна симфонія, хоча в ній використано не так багато нот – зате як майстерно вони аранжовані!
Стартовий акорд темпераментний та гарячий – це пряний червоний перець запалює вогонь у вашій крові!
Його змінює шляхетна, умиротворююча тема аристократичної лаванди з Провансу – серця Франції, яка балансує яскравий старт і дарує настрій релаксу.
Фінальний акорд представлений каледонським сандаловим деревом з його м'якою кремово-лактонною чарівністю.
Якщо вам потрібен парфум для гарного відпочинку - свят, урочистостей, особливих приводів і, звичайно ж, пристрасних побачень, рекомендуємо купити Hugo Boss The Scent Elixir For Him в інтернет-магазині La Grande - він вас не розчарує!