0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Masaki Matsushima Hana Masaki

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Masaki Matsushima HaNa Парфумована вода
74 грн
Masaki Matsushima HaNa Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Masaki Matsushima HaNa





Японська мова глибока і багатогранна, кожне слово має у ній безліч сенсів і значень, зображених як звуками, так і особливими символами – ієрогліфами. Коротке слово Хана втілює квітку і всі відтінки того, що традиційно асоціюється з нею: красу та крихкість, швидкоплинність та юність, досконалість та невинність.
Модний дім Masaki Matsushima, заснований культовим дизайнером із Токіо, зумів передати в арматі HaNa весь калейдоскоп вражень від досконалості, створеної природою – жіночної та ніжної квітки. Фруктові та квіткові відтінки з деревними та мускусними нюансами зливаються в чарівну мелодію, якою хочеться насолоджуватися нескінченно! І це не дивно, адже парфум створений у найкращих японських традиціях – його краса делікатна, ненав'язлива, витончена та вишукана – чудовий вибір для будь-якої ситуації та приводу: завжди елегантний, доречний та гарний аромат, що підкреслює вашу жіночність!



Історія створення



Парфумерна історія бренду розпочалася у 2000 році, коли знаменитий токійський дизайнер і модельєр Масакі Матсушіма вирішив розвинути свій бренд моди, додавши до нього також аромати.
У його колекції понад чотири десятки парфумів, багато з яких просто чудові, при цьому мають власний стиль – унікальний і неповторний. Відомі й незвичайні у плані своєї геометрії флакони: зокрема, для композиції Masaki Matsushima HaNa дизайнери вибрали ніжно-рожеву квітку сакури на ідеальному білому тлі.
Вся колекція представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Masaki Matsushima HaNa можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Аромат квітучих полів...



Вітер розносить запах квітів, сонце пестить шкіру м'яким теплом, щастя розливається по шкірі, наповнюючи кожну клітинку тіла світлом і радістю… Саме такі відчуття дарує нам цей хвилюючий і чарівний парфум, прелюдією якому служать соковиті фруктові тони груші, личі та бергамота, аранжовані з терпкою тонізуючою свіжістю зеленого чаю.
У «серці» твору волога акватика кавуна солодкими крапельками ранкової роси тремтить на пелюстках прекрасних квітів – вістерії, троянди та конвалії.
Завершується твір чудовим деревним дуетом шляхетного білого кедра і вершкового сандала, що манить, у хмаринці чуттєвого мускусу, який пробуджує уяву.
Якщо вам хочеться відчути себе жінкою-квіткою, прекрасною і тендітною, неодмінно варто купити Masaki Matsushima HaNa в інтернет-магазині La Grande і насолоджуватися потоком компліментів, на які ви заслужили!